Мене лично ваков сличен модел, само не баш така извртен на средина, ми ги смалува некако градите Ама може ако се полнети да изгледа добро...
Да,стојат зошто да не! Според мене овие се најидеалните бикини за мали гради.Но гледај да бидат со потполнки. Е сега не со некои огронми потполнки да пропаднеш во нив,туку со малечки
не не баш напротив за ваков топ потребни се бујни гради да го пополнат. мене вакво нешто сеа ми се свиѓа малце за промена
дефинитивно поубави бикини немам видено ако пронајдам во мк вакви слични (мислам на дезенот) дефинитивно ги земам
срцка ако сеуште си во потрага денес видов во new yorker преубави жолти, бојата супер им беше а горниот дел целиот ко со карнерчиња едно над друго мноогу мноогу убави, само не ја видов цената
Мали гради Втора најчеста грижа на жените кога треба да се појават на плажа се малите гради. За среќа, во денешно време има огромен избор на модели кои им даваат одлична потпора на градите и ги поткреваат, визуелно правејќи ги поголеми. За дополнително да направите градите да изгледаат уште поголеми, избирајте костими во светли бои, бикини на кои горните делови им се со триаголна форма и се со набори или метални додатоци. Бикините со прерамки кои се врзуваат зад вратот се најдобар избор. Ако горниот дел на бикинито е со хоризонтални линии, автоматски добивате и поголеми гради... Етее