Преферирам дводелни бикини, за подобро сончање на телото и добивање на тен. Сите бикини до сега ми се дводелни, освен едни кога бев мала. Тие се целосни, со едно слонче. Годинава имам поголеми гради, па си купив без рамки, како корсет оние што се, само на градите, со Американско знаме. Но како што оди модата, сите изнакупија со Американско знаме, па си купив од Sara Fashion розови, дречлива боја. Не сакам едноделни, не ми се допаѓаат, но едни од Асос ми оставија впечаток. Исто така не сакам едноделен цел испреплетен со врвци. Кога ќе се потемнеш, на телото ќе има фигури од бикините. Не ми изгледа убаво. Гледаш некоја убава девојка, со сончана, со еден триаголник на стомакот. Еве ги на Асос што ми се допаѓаат :
Незнам колку ќе е соодветно прашањево за овде но морам да прашам... Си купив бикини, горниот дел може да се носи од двете страни, едната е црна а другата бела. Е сега проблрмот е што откако ги ставив да се перат, белата страна ми стана розова на места, ваљда имало некое конче розово што пуштило боја, појма немам. Што да им направам, има некој начин да се извади таа бојата или некако да ги обојам па во друга боја? Знае некој?
Пробај со Вениш види. Стави малку да видиш дали има шанси да падне бојата. Ако падне, супер за тебе. Ако не падне, носи ги само од црната страна.
Еве ги моите многу си ги сакам не е добар квалитетот на сликата затоа што сечена е и е сликана од телефон