Јас баш денес бев да купувам бикини. Во Сара Фешн има многу голем избор на модели во сите бои. Навистина интересни моделчиња, ме изненадија затоа што никогаш не сум купувала од таму. А и цената е доста прифатлива, двата дела за околу 900/1000/1100 така се движат цените. Има бројчиња, од најмало па се до големи.
kaj be devojki da baram bikini sto ubavo ke mi stojat takvi fensi ama so pogolemi korpi nosam 85-90brojce, ama koga i da baram sve nekoi ko za stari zeni se tie so pogolemi korpi...lani si zemav od golden point i pak bea sto da vi kazam...daj kazete kaj da baram moderni bikini za zeni so pogolemi gradi...fala vii
а по пазариве во скопје гледал некој? колку се движат цените.. во шутка на пример и каде да најдам Push up?
Јас гледав на зелено пазарче, цените се од 400 до 1000. Не носам бикини заради стомакот, ама си купив целосен со цветчиња многу модерен + со корпи со голем број. Имаше и убави бикини, ама бројчиња не видов...
Костуми за капење kostum-za-kapenje-5.jpg[/attachment]Треба да си купам костум за капење но проблемот е тоа што ми се свиѓаат два модели и навистина незнам каков да си купам. Ве молам кажете кој модел повеќе ви се допаѓа. Знам дека треба сама да си одберам но ете сакам и од вас да слушнам. Ги пробував и двата модели и двата убаво ми стоеа Првиот: На едната града основата беше со бела основа и големи виолетови точки а на другата града беше виолетова основа и бели точки Вториот беше црно со мали цвеќиња
Побарај во Lisca - малку се поскапи, ама се многу квалитетни. Јас годинава си купив еден многу убав пар, и жал ми е што не сум си купила порано од таму. Наместо тоа, фрлав секоја година пари за нови бикини. Бројчиња има секакви, некои бикини ги продаваат посебно горен, посебно долен дел. Па можеш да си комбинираш бројчиња што ти одговараат, затоа што мене на пример некогаш долниот дел од комплетот ми е голем, а горниот таман. И обратно
Моите се исти како на сликата само што мојта е по нежна праска боја и по нежна светла сина боја (пастелни) а долниот дел е нежно сино , а варзонките на страна се нежно праска. Мноху многу ги сакав и конечно ги имам