Дaли некoјa oд вaс имa вaкoв ,,гoрен,, дел И дaли ќе сaкaте дa ми гo пoкaжете преку сликa внaтрешниoт дел,oнa штo лeжи директнo нa грaдите, и кaкo се зaкoпчувa.. преку сликa. Мoже вo ЛП.
Можам ли да најдам вакви купаќи во Скопје? https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/12/c8/8a/12c88a1a0afafa52da9be7e047fd72fe.jpg
Продавнициве во градов се преплавени со оние костуми од Алиекспрес со истакнати црни линии. Гарант ги продаваат пет пати поскапо. Еве некои што мене ми се допаѓаат. Спојлер
Дa се нaдoврзaм. Јaс сaмa ќе ди шијaм ,зaтoa штo се идеaлни зa мaли грaди-вaкa кo нa слилaтa ги вoлумизирaaт,бaш прoбaв веќе,не ме стегaaт уште дa гo сoстaвaм кo штo требa.
Повеќе сакам и преферирам дводелни купаќи. Поубави ми се ,а и не ограничуваат толку кога се сончаме. Но и едноделните се убави исто така и знам понекогаш да носам, но за на базен само. Ова лето ми се допаѓаат купаќи во овој стил. Со карнери и на едно рамо. И мислам дека ова лето најмногу ќе ги изнаносам. Купаќите Triangl, кои се актуелни неколку лета наназад, па и ова, ми се допаѓаат одредени модели, и кога ќе имам прилика би си купила едни, но исклучиво оригинал. Некој ваков модел, со овие бои. Мислам дека го претераа по продавниците,кај нас, а и пошироко, продавајќи вакви лоши копии, донесени од Кина, поточно од Алиекспрес. Ниту материјалот им е убав ,а и од далеку се забележува дека се лошо направени копии. Секоја чест на исклучоци, ако ги има, но сепак оригиналот си е оригинал.