Каде има најефтини купаки и колку си? си земав еден така поскапичок пар па да земам и уште еден ефтин
Девојки дали знаете каде се продаваат бикини за поголеми гради безразлика дали се скапи или ефтини само да најдам
Векичка те цитирав само за да се надоврзам. Мене ваквите ми се допаѓаа лани, а годинава е преплавено со нив, исто како пред некоја година кога беа актуелни реси на горниот дел. Сега колку и да ми се убави не би ги купила, осеќам дека секоја втора девојка ќе биде со такви по плажите.
И јас го делам истото мислење со тебе мила @sesilija Знам дека 99% годинава сите ќе имаат такви модели, и да најдам не би ги купила поарно ќе купам обични во боја некоја, барем знам дека ќе бидам единствена со такви еве овие на пример ми се совршени -
Kade ima niz skopjevo dolni bikini so visok struk http://images.asos-media.com/inv/media/9/7/0/7/5437079/crossstitch/image1xxl.jpg bilo kakva boja samo visoki
овие се на викторија сикрет така да само во таква продавница која што кај нас ја нема и никогаш нема да ја има ќе се тешиме некако а би требало некој позабатален бренд да има направено некоја ефтина копија од истиве, ама не е тоа тоа
Сакам да купам деновиве, горен дел триаголници а долен на врзување. Е сега мала дилема дали долниот да биде бразилски, полутанга како што некои милуваат да кажат или да биде класичен на странични врвки. Сум гледала некои девојки купуваат класичен на странично врзување, малку помал број па како „случајно“ им се потпикнал во газето а не приметиле и ете ти полутангааааа. Една работа, не изгледа така лошо, а друго на овој начин може да се адаптира долниот дел за различни ситуации, во случај кога околностите не се поволни за поразголена варијанта. И ве молам чувствувајте се слободно да дадете коментар на моето мислење, добар или лош сеедно, ќе го сметам за добронамерен.