Мене ми е сељак, тој впечаток го добив со првиот негов говор. Какви не фаци ќе се појават на македонскава сцена, и сите во продукцијата на Џеј Џеј, кој ќе направи уште поголеми сељаци од нив. Но неговиот албум кој носи име Мацедониш е врв, човекот од што има многу продаваност на албумот, дури на настапи почна и да дава цеде за секоја купена влезница. Текстот на песната ме остави без збор, но не и изведбата. http://www.youtube.com/watch?v=_I5FBH7m ... re=related
Сакаш да знаеш кај сум јас, прашај каде сум паркиран... НЕЈЌЕШ да знам каде си паркиран, копач еден расфуран! Јас се извинувам за фрустрацииве, но овој Били ми е расфуран ко млад мајмун пред парење. Ептен ми е лејм и за никаде.
Прашање дали е жив типов? Не мој тип,дефинитивно....Па која од која од песните му се се' по катасторални.
Eј! Имам идеја. Ајде да земеме сите и да направиме категорија "Ние-фацките на Фемина" и таму да си правеме сите теми за нас и нашите омилени јадења,бои,омилен сосед,на кое место имаме лозје,со што препарати го прскаме... И после тоа сите да направиме еден квиз како "Кој сака да биде милионер" и да се прашуваме еден со друг за себеси. Aј сега озбилно! Мислам дека не заслужува секој втор "рапер" со песни од на татенце парите,тема на форумов! Уште еден трагикомичен пример за "Се нема,али се може". Да не се лажеме,вакви ќе има уште многу,ама Билита да го симне од трон,не верувам...
Што се чудите па мистер мацедониш не е ништо подобар од ристевска,онај сељакот звани ламбе јј женскиот и така натаму.Честито нека ние уште еден чекор кон пропаст на уметноста-како порачан
Леле па уште и цела тема за овој хахаха.Јас не би ја ставила во категорија музичар оваа личност,а за текстовите (безобразни,некултурни и одвратни) не би ни да коментирам.
По самото име Били Ѕвер се глеа дека е некој ропак,а па кога му ги слушнав песните... ако може така да се наречат... ама насловите на песните или па нивните спотови се стварно многу оргинални,браво били стварно иновативно идеи... Носам кондом... божееее ај иди убиј се
Немам коментар. Уствари имам, да. Ама да не дај боже да фатам да пишувам за некои од типот на овој, Слаткар и компанија, па незнам Тони Зен и други ..
мислам хелоу, темава вриштии! хаха добро мислам какви се не теми има по форумов зашто да нема и за Били ѕвер!