Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Бисерчиња

Дискусија во 'Дете' започната од Ariel, 29 јули 2011.

1. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    2.813
    Допаѓања:
    39.636
    Малава моја ме гледа кога се шминкам и знае да ги земе четките и да си замислува како се шминка :makeup:
    Пред некој ден доаѓа до мене и ми вика.
    Мама кога ќе бидеш во небото јас ќе ти ги земам шминките... и штиклите исто :nod::worried:
    Малку ме исплаши ...
    И викам ..кога ќе пораснеш мама ќе ти купи шминки.

На vitamina, hermosa, Arthur и 12 други им се допаѓа ова.
  2. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.651
    Допаѓања:
    79.501
    Малите често знаат да бидат језиви. :lol:

На Таа Сум, Arthur и Avokado им се допаѓа ова.
  3. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Имаме едно гумено магаре за скокање и прееска Сергеј кажува... еве ги очите, еве ги ушите, еве го ку*ето, а покажува на опашката. И јас му викам то е опавче не е ку*е. И ок ајде опавче е
    После 2-3 саати ајде да мочка пред спиење и седнува на нокшир се гледа долу и ми вика Мамооооо јас мочкам со опавчето.
    Мама се плеска по чело и од шо се смеев неможев да му објаснам пак ќе го дозбунев скрос (facepalm):D

На Milobebence, vitamina, Girl-Rabbit и 12 други им се допаѓа ова.
  4. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.872
    Допаѓања:
    25.356
    Син ми врзува по три - четири зборчиња . Прееска имав малку работа па го замолив да и го задржи шишенцето на сестра му додека завршам јас . Ми вика : " мами , дадам , дада , диде ? Пие дада мемо ? "
    ( Мами , да и дадам на дада шише ? Да пие млеко ? ) Велам да буци ,сега мама ќе заврши и ќе и дава а ти ќе си играш . Само ич не ме слуша кога му велам дека дада му спие и треба да е маалку потивок , бидејќи ќе ја разбуди и таа ќе плаче ,е тогаш е уште побучен :tmi: . Пред некој ден усисував дома и решив да го исплашам ( инаку не се плаши од ништо , па ни од усисивачот ) му викам : " ако си немирен ќети го собере мама ку*ето со усисивачот " :D ме гледа и ми вика : " нема мама добеде бувето " :rofl: . Некогаш го разбирам веднаш , некогаш морам половина час да дешифрирам што е и како е :D дода - коса , и ред други работи кои немаат благе везе со зборот кој го кажува и предметот кој го покажува :rofl::rofl::rofl:

На vitamina, Girl-Rabbit, Arthur и 2 други им се допаѓа ова.
  5. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.864
    Допаѓања:
    28.437
    Хахахахахаха кога беше помал јас имав слична ситуација со климите. Шетаме надвор и по куќите и зградите го гледа оној надворешниот дел од еркондишните и ми вика "ете телевизор". Јас му објаснувам дека тоа е клима, не е тв. Наредниот ден дома покажува на телевизорот и вика "пуштиме климата". И јас кога му реков дека сега тоа е телевизор почна да писка, да се лути :D

П.С: Уште се чудам каква сличност виде меѓу климата и телевизорот...

На vitamina, Girl-Rabbit, Arthur и 3 други им се допаѓа ова.
  6. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.421
    Допаѓања:
    34.122
    Hahaha sin mi sega vo oci mu pagaat solarnite sistemi(paneli) na kukjite. Stom zabelezi,i vednas prasanje selduva : ,,mamo,sto se kacilo na onaa kukja?,, Ne znaev kako da mu objasnam,a i da mu kazam e premnogu mal. I mu kazav samo deka tuka ima topla voda :) Sledniot den na tatko mu,pominuvajki na istoto mesto,mu veli : ,,Tato,na onaa kukja e ,,golemata voda,,(on povrzal so vodata od letoska na odmor) :) :) ,,Da si ja doneseme i nie na nasata kukja?,, :) :)

На vitamina, Arthur, No Makeup и 3 други им се допаѓа ова.
  7. TIGARCE86

TIGARCE86 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    2.598
    Максим вика мама мама папа,јас се чудам што е тоа за чао си вика тао и ми го носи телефонот и уствари сфаќам дека папа била пепа прасе по негово Папа,се згазив од смеење

На vitamina, Girl-Rabbit, Arthur и 3 други им се допаѓа ова.
  8. azelea

azelea Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    3.576
    Допаѓања:
    15.610
    Хахах и ќерка ми така ја викаше Папа порано,сега ја вика пасе,седнува пред тв кога почнува и кажува -Пасе,џоџ,мама,тато:D,џорџ и е омилен,ги имаме сите плишани само мама прасе ни фали:D

На Arthur, TIGARCE86 и joy1 им се допаѓа ова.
  9. Miss.Sweet

Miss.Sweet Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2011
    Пораки:
    1.002
    Допаѓања:
    4.538
    Вчера мојов мочко ме изнасмеа. Ко божем ќе се успиваме он разигран 100 на саат. Викам ај ќе легнам на кревет и ќе глумам дека спијам. И ете ти го синко доаѓа до мене и ми шепка мама, мама и зема ме нишка на кревет :D Го ѕиркам со едното и ме фати жива дека не спијам па ми ги стави папучите на кревет и вика мама пакики ајде (демек ајде мама облакај патиките и да играме :D )

Последна измена: 2 ноември 2016
    На vitamina, Arthur, Girl-Rabbit и 2 други им се допаѓа ова.
  10. CrazyGirl15

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.872
    Допаѓања:
    25.356
    Син ми по ново гледа чучу тв на јутјуб , па и пее : " Дони , Дони , е папа .. ( Џони , Џони , јес папа .. ) "
    Прво се чудев што му значи ова , ама после ми текна , а кога сака да му пуштам ми вели , мамоо туту тебе :D тути :D
    Немало струја и мајка ми му кажала дека од ЕВН ја прекинале стеујата . Цеел ден ебн , ебн , ебн .. :D

На vitamina, Arthur, No Makeup и 3 други им се допаѓа ова.
  11. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.634
    Допаѓања:
    148.292
    Vnuk mi na vozrast 3g mu vikam ajde broi do 5, i izbroja ubavo i mu vikam a od pozadi znaes da brois i se vrti so grb ii pocnuva 1,2... :)
    Sin mi isto na taa vozrast da vidam kako ke reagira i potpolno istoto go napravi . Se skrsiv od smeenje :)

На zuto, vitamina, forumce и 12 други им се допаѓа ова.
  12. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.235
    Допаѓања:
    76.248
    Се изнасмеавме дома :D Синко водата ја вика гока.. и си играше со вода малку во чаша и го испрска креветот и таков викна иииии гоканоооо :rofl: (уствари водено) хаахаха 1ипол год има :)

На vitamina, Arthur, azelea и 2 други им се допаѓа ова.
  13. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.428
    Malava moja polna e so biseri.
    Bratuced i Mario kaza glupost, opcu i ovaa mu se vrti "Maiooooo tamotaaaa e!"
    I vikam Ilijana ke ideme kaj doktorkara da ti pravi disi disi?
    I taa kako od puska : pacam! Ke placela i vistina placese.
    Isturi smoki na zemja i jas nalutena i vikam sega da te karam? Da te udram po gazeto?
    I so zalno lice mi vika : vini (izvini) umna umna!
    Vleguvame vo prodavnica i vika zdavooo na prodavackata, ovaa ne ja slusna, pak malava zdavoooo ovaa ne ja slusa, koga i vikna zdavoooooooooo! Se iznasmea zenata!
    Na slava kaj majka mi, tetka i ja vnela kaj gostite i ovaa i se svtela :Kafe! Videla deka nemaat kafe pa da im svari hehe inaku koj ni doaga na gosti taa vednas vika :kafe!
    1g i 8m ima.

На vitamina, Arthur, azelea и 7 други им се допаѓа ова.
  14. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.864
    Допаѓања:
    28.437
    Син ми "тепал" топка и "ковал" тапан. :D
    Треба превод?

На vitamina, Arthur, Mishela и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Devojka100

Devojka100 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    155
    мојата малечка е две години и ни дојдоа гости со машко бебе кога мајката да му смени памперс на бебето мојава мала застанала и гледа кога го виде к...то веднаш почна да плаче и вели... НА БЕБЕТО НА ДУПЕТО ИМА ЦОЦКА.

На Arthur и Pcelka94 им се допаѓа ова.
  16. mami blue

mami blue Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    1.274
    Допаѓања:
    21.995
    Пред некој ден малата ме изнасмеа
    Доаѓа и ми вика- мамо те сакам
    Јас- и јас те сакам, а ти колку ме сакаш
    Таа- до 100 :inlove::inlove:

На vitamina, Arthur, Sunshine_1979 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.167
    Пред неколку дена ми вели син ми: Сена пиши. А бидејќи некогаш многу брза со зборувањето, не го разбирам и јас му реков Ама не те разбирам оф што ми зборваш. Вчера малку забави и ми рече Весна пиши. А Весна се вика неговата прва негователка што најмногу ја сака од сите негователки, таква е мила жената. Весна му пишела - да, имаат мала табла и таму ги подучва колку што е доволно за нивна возраст.

На vitamina и Sunshine_1979 им се допаѓа ова.
  18. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.651
    Допаѓања:
    79.501
    Пред некој ден ми дојде во соба внук ми ( 4 години) и додека јас прередував некои работи ми вика: Ти имаш две папуци. Го прашувам Што? Тој пак, Имаш две папуци. Го прашувам какви се тие две папуци а тој ги зема двете кеси со памук и ми вика Две папуци имаш. Тогаш сфатив на што мислел, на памук или по негово, две памуци, множина. :D И го поправив. :D
    П.С. Не беше настинат. :D

На vitamina, Lolo5, Vitaly и 5 други им се допаѓа ова.
  19. No Makeup

No Makeup Популарен член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    709
    Допаѓања:
    2.040
    И мојата така, си трча по соба и си бае јас што велам дони, дони, папа, а а и јас ја слушам. Таа пак и додека ми текне еее:D а сабајлево како ме изнасмеа.
    Ја лулам на раце и се изморив и и велам, ај после пак, мама стара е се измори. И таа се врти и ми откачи
    МАМА ТАЛА БАБА:rofl:

На vitamina, Lolo5, jovana03 и 4 други им се допаѓа ова.
  20. CrazyGirl15

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.872
    Допаѓања:
    25.356
    Итути пиуатоуот
    Превод : исклучи го аспираторот .
    Син ми на прабаба му . Додека се разбравме 5 саата ни требаа :rofl:

На Ladybug98, vitamina, Lolo5 и 5 други им се допаѓа ова.