Сара како се вика мама? Мамоооооо А тато како се вика? Татоооооооо Буквално сфаќање... така не викала кога требала да не викне
Мамо пушти ми нешто да гледам. Што сакаш? Дијана... Нели рековме не може Дијана?( дека тато и забрани) Па не е дома тато.... Сара не ја фаќај устата прљави ти се рацете С: па ставив гелче.. Ама надвор кога сме, не смееш да се фаќаш, ако си ставила гел. Не сме надољ, во кола сме..
^ и мм и забрани Дијана да ја гледа. Само песнички и пушта Биби и Боби и Бушава азбука. Сите деца гледаат Дијана и Рома; Владе и Никита, Настја и слично?
Деца гинснимаат родителите, како си играат, шетаат, ама кај овие само глупости, растураат, прљаат, кршат.. Мојата алекс и габи гледа, као он по поучни се.
Дадичка колку е еден плус еден? Тли и четили? Не, еден плус еден. Е тоа 'не нам' ми вика. Демек три плус четири знае а еден плус еден не...
Исто забрана има, ама пак само ги бара и сите глупости ги повторува од нив. Последно и крајно беше има една епизода нели од настија кај што има две чевли пр едната е чоколадна едната вистинска и таа пробува која е чоколадна. Влегвам в спална ја гледам го гризи кабелот и викам Шо прајш Надја? Мама дис ноу чоклет, риал кабел.
Леле дај кажете како да ставам забрана на моб.на овие глупости. На лап топ се снајдов тука неможам,луѓе како можно да снимаат вакви глупости. Гледа само тоа бара и ги емитира. Морам да дадам моб.понекогаш зш сама со двете сум,и едноставно понекогаш морам.
° и кај мене ги гледа тие и шефа обавезно плус српскиве арија со сестра и тие прават бељи малово арија ама посалам ко да се од овие https://www.youtube.com/c/ARIJAKidsChannel ја едино спам мавам , или дека неќам да следам , не препорачувам , не ме интересира од тој вид , и не дава мн глупости .. °е некња изнајдила од оние што газат со кола балони , чуда секакво шо кршат о ми рече да сум и наредела тацни и татко и да минел преку нив со кола °и со рецепти коа ќе изнајде па ме тера јајца зејтин секоаш да и давам да мате и се е лом
Ќерка ми денес, додека шетавме на Кеј - ене го станарот! Станарот! Јас -???? Се приближуваме до Жабарот. Ааааа, ресторанооооот! Да да, станарот. За делфин вика дуфин. За чорапи - чопали Вода напијаш - вода да се напиеш Пушти аљинското - пушти со даљинското
Легнавме да спиеме и ми вика "мама утре ко ќе се наспијам ќе ти кажам кај ќе ојме" и дрдори нешто глупости си измислува. Му викам "добро ајде доста сега спиј, да не го разбудиш бато" Ми враќа "Ама јас со ќутење зборвам"
Во контекст за муабетот погоре, Настја и слични, бидете среќни дури не сте ги запознале малите кинези. Незнам од каде само ги пронајде...
Леле мојава ги има најдено уште одамна Ги обожава Бисер од вчера од зоолошка: ја гледа ламата, се врти цела зачудена и ми вика: ауу види мама, гоооолема коза!
Синоќа пред спиење и објаснуваме дека треба да спие во свој кревет ако сака да имаме бебе... И преспа ноќеска. Сабајле му рекла на татко и.. Јас спиев во мојот кревет, сега ќе дојде бебето?