Сега и викам Ај напрај магија за да заспиеш и ми вика "Чирибу чириба, спијам УТРЕЕЕЕЕЕ" Од вас чоколадо нема да остане
Не знам шо чекаш, машкото треба да викне да се запознаат Или сакаш да ја праиме хардкор мојава па да му прати една покана за дејт?
Еве дечково праќа покана, голем кавалер е. Може дури и некоја играчка да сподели Знаеш што е најинтересно, што мислам дека кога ќе ги споиме ќе бидат ангелчиња и ќе се чудиме една на друга од што тоа се жалиме.
-Ајде да спиеш,не ме нервирај сабајле си во градинка! - Не се нервирај за џабе ,не одам во градинка. Шах-мат
*Ми носи замислено јадење - Пробај барем, ако не ти се свиѓа плукнеш. У канта, дојди покажам кај е *Се караат со маж ми дали е шоља за кафе или филџан за кафе - Шоља мочаш, флиџан пиеш. Не пиеш шоља ооо тато и буквален плес на лице - Ја се јавам баба и кажам дојде земе "Оти, досадни сме?" - Изморувате ме *Сакав да боиме
-Јас сум голем, можам и сам да одам надвор! *Епа супер мама, ајде да ми помогнеш да кренеме играчки. -Аа не, јас мал сум, од каде тоа дека голем!? -Не го карај брат ми, тој е дете не е голем маж како дедо ти.
Со татко и се враќале од градинка и таа носила книги што и ги дале од градинка. И дедо и рекол леле мајко колку убави книги и му кажала не леле мајко, леле татко деде.
Сабајлево правам чиа пудинг он седи на плотна и коментира ко некоја стринка: Марио: Јеје мама ова како каша, како на Маша, ти тавиш јагодо како Маша
Денес е денот на бисерите на Марио Дури чистев спанаќ седеше до мене и нормално дека коментираше: Марио: Мама то е ува? Мама: Спанаќ мама, да јадеме. Ти ќе јадеш спанаќ? Марио: Мајио не јаде т(р)ева
Маж ми лежи на подот се преправа дека спие и со устата прави како да прднува ** ќерка ми му вели тато не пди тука иди вц-то пди и каки**.