1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Бистра вода - македонска серија [Алфа]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Misskirova, 5 март 2023.

1. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    478
    До каде сте со серијата?
    Интересен заплет добива, освен што можело малку побргу да се одвива дејството. Сепак, како за македонска продукција, мене ми се допаѓа.

2. LoneWolfGuy

LoneWolfGuy Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2017
    Пораки:
    841
    Допаѓања:
    1.362

Колку побргу? Каша попара е, толку е каша попара што дури сите ликови и настани се објаснуваат дополнително на инстаграм страната, ти ако не можеш тоа кажано што е на инстаграм да го прикажеш во веќе снимената серија, таа серија не ја бидува ско треба да се дообјаснува на постови на инстаграм.

3. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.525
    Допаѓања:
    13.840
    Некако е многу сложена приказната, треба човек да гледа од почеток, да не пропушти ништо за да сфати, па ни тогаш нема да сфати 100 проценти што и како е. Кети Дончевска Илиќ ми глуми некако најприродно, но таа е само неколку години постара од Дејан Лилиќ, кој глуми нејзин син. На Википедија пишува дека Лилиќ е роден 1974 година, е Кети е 1968 или 1969.

На LoneWolfGuy му/ѝ се допаѓа ова.
  4. marsilia

marsilia Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2023
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    2.569
    Крш серија, а многу сакав да и дадам шанса зошто е наша серија.
    Поддржувам што направиле нешто ново, само до толку да имаат лоши идеи за сценарио?

5. LoneWolfGuy

LoneWolfGuy Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2017
    Пораки:
    841
    Допаѓања:
    1.362
    Што е тоа лошо во сценариото?