Dali mozhe i kako da se smenat bitcoins i prefrlat na nashi kreditni kartichki? Legalno, nelegalno? Jas kupiv preku Binance, i sega ne mozham da najdam opcija da smenam i prefrlam na nashi smetki.
Здраво Кажете некоја страна каде што без проблем можам да купам крипто со мк картичка (нлб виза), иначе имам и бг документи (како за информација). Исто така вадењето на пари да не претставува проблем...? Фала
Gi imas li prodadeno? Prvo treba da gi prodades za da dobies pari vo evra pa da gi izvadis ne mozes da gi izvadis ako ne ti se smeneti vo evra odnosno prodadeni valutite
Ве молам за одговор, како можам да купам Биткоин и да го чувам повеќе години, и како ќе можам после да го продадам? Како да го заштитам, какви се тие колд cold паричници?
Ај некој нека ме просветли како да си извадам/сменам Биткоин во евра или што и да е? Треба да ми пратат на Exodus $100 и слушнав дека има такви менувачници во Скопје, ама ниту знам каде се ниту како функционира се ова, буквално шпанско село ми е. Дали може да ти ги префрлат на трансакциска тие пари?
cryptotresor.mk 071 411 411 https://goo.gl/maps/yZWNqJPfjV3LxkhG7 Еве ти како да стигнеш до таму, се вика Cryptotresor. Им префрлаш bitcoin, а они ти даваат кеш, за таа сума со 5% провизија.
Ќе сака ли некој на поедностабен начин да објасни како функционира ова со биткоин? Треба да се вложи и колку? Каде може да се вложи? Што треба понатака да се прави? Колку од прилика може да се заработи? Ви благодарам однапред.
Здраво на сите Кој е заинтересиран да инвестира на платформа за тргување со криптовалути може да ме контактирате во порака за детални информации. На кратко можам да кажам дека платформата е легитимна можеш кога сакаш да си ги повлечеш средствата, а сигналите ги добиваме од админот на групата во која што сме зачленети на фб. Следиме финансиски план кој е составен од 5 чекори за да нема загуба, и секој инвестира согласно планот. Сигнал се добива секој ден и секогаш се завршува со профит. Кој сака во порака можам да виго пратам планот и сите дополнителни информации.
Здраво. Дали некој има нерезидентна сметка во Бугарија или Грција? Ми треба совет околу процедурата и која банка е најповолна?
Дечки, ве предупредувам доколку некогаш одлучите да инвестирате во крипто никогаш ама баш никогаш да не си ги давате парите на вакви скамери. Доколку некој е заинтересиран да инвестира може слободно да ме контактира имаме македонски канал за крипто на фб кај што имаме прикачени над 700 youtube видеа едукација на крипто. Сами да си научите сами да си инвестирате сами да си ги чувате парите. Иначе другар ако се вклучиш некогаш и го прочиташ коментарот наведување на инвестирање во одредени добра е кривично дело, ако не знаеш да те известам.