FALA GO-GIRL...da ti se vrati cvetceto ,a i rabotata ,dokolku nemas i ocekuvas. FAla na podrskata!Pozdrav.
јас не сум од битола (од источниот дел сум ,но бев за нова година во битола во император супер си поминавме широк сокак е баш фино место за шетање се надевам наскоро пак да дојдам се надевам ке ме дружите позз до сите битолчанки
Знам само една битолчанка во животов и нели има она непишано правило биле отмени прчли секогаш средени бла бла и навистина имаше мн тоа во девојкава која беше срцка но препотентната жичка постои ли навистина ли е??Што сметам дека не е лоша карактеристика за една жена да е секогаш средена па ако има квалитети зашто да не е малку препотентна?! Е ќе ја поздравам и бејбикети бидејќи сум ја следела на форумов и некако знаете ќе си создадеш слика за секој член овде по постовите дали добар дали лош,а мене бејбикети си ми мн пријатна ,мајка, сопруга и баш си овде на форумов со целта за која е наменет да споделиш искуства да помогнеш со совет и сослушаш на некој виртуелен начин Јас сум од ск инаку и поздрав за сите битолчанки
Битолчанкии најзастапении!!хехехе а за мислењето дека ние битолчанки сме прчли нема везе,зависи со која битолчанкa се познавате
Јас сум од Битола и се гордеам со тоа. Најмногу си го сакам градот. Ко ќе одам во друг град одвај чекам да си се вратам тука. Најубо е!!! btw да ве прашам нешто...да не знај некој да не има случајно во Битола стомачен (ориентален) танц негде да се учи? не можам да најдам а многу сакам... плс пишетеми ако знајте....пишав во една друга тема ама никој не ми пиши веќе еден месец барам не знам дали има....
Kaj mene se podrazbita ... Bitolcanec Ne znaev deka ima i vakva tema Ete sega se ubediv deka imalo dosta Bitolcanki tuka na forumot Pozdrav do site
ц ц ц јас озбилно прашвам да не знај некој дали има негде да се оди за учење на ориентален танц AlekBt се заебава.. дај кажвајте ако знајте некој плсс...
и јас сум од битола ..... се знае нај град .....нанна мислам дека нема во битола за учење на ориентален танц барем јас до сега не сум слушнала за тоа позз