Колку сме битолчанки? ауу дури сега ја видов темата И јас сум битолчанче,во близина на центарот живеам
Колку сме битолчанки? И јас сум од Битола. Најпојке си ја сакам „Битола, мој роден крај“. Живеам во Скопје, и мнооогу се гордеам кога некој ќе ме праша: „Ти, од Битола си???“ Те сакам, Битола!
Колку сме битолчанки? И јас сум од Битола и живеам в центар позз до сите битолчанки иначе babyketi ке ти дојдам на гости некој ден оти во близина одам на спремање
Колку сме битолчанки? Јас сум од Охрид ама учам Битола, значи нон стоп сум таму, па ако е некој за кафе ајде.....
Колку сме битолчанки? JAS SUM OD BITOLA, I MN. SO GO SAKAM GRADOT I MN. SUM GORDA SO SUM BITOLCANKA POZZ
Колку сме битолчанки? Пола битолчанка сум - мајка ми е од таму, и си јаобожавам Битола, прекрасна ми е !
Колку сме битолчанки? и јас си сум битолчанка од глава до пети, моментално во америките (((( ми фали бт многу многу мнооооогу
Колку сме битолчанки? Имам другарка од Битола,со која се дружам веќе 5 години интензивно,се запознавме на факс.Многу ми се допаѓа нејзиниот битолски акцент,на којшто на почеток и се смеев.Инаку јас не сум од Битола.