Колку сме битолчанки? Еј шо уба тема И јас сум Битолчанка, ама живеам во Скопје... Па многу не' имало бе чупиња за сите вас
Колку сме битолчанки? Јас, ако сум далеку во америка, во срцето вечна Битолчанка “Битола мој роден крај, јас те сакам, за тебе пејам......„
Колку сме битолчанки? да се придружам и јас на темава..и јас сум битолчанкаа ...па многу не имало тукаа.. позз и за васс
Колку сме битолчанки? WOW! Иначе и јас сум од Битолата. Кажете шубо ни е xD (мало битолски xD ) И шо си прајте битолчанки?
Колку сме битолчанки? Поздрав од уште една Битолчанка Која живее во Скопје.. Поздрав до сите вас цупиња А и до сите останати феминки
Колку сме битолчанки? ејјјјјјј и ја сум битолчанка ха ха ха појма немав дека има толку ај пишете да се видиме кој кој сме можи се знајме и да збораме на битолски КАМЕН А? ХА ХА ХА
Колку сме битолчанки? Ај ве молам, доколку сакате да си правите муабет, тоа направете го во темата Да зборуваме на дијалект, неможеме сите теми да ги претвараме во четови. Или најдете се на чет, или испратете си ЛП, доволно има теми каде што можете слободен муабет да си направите.
Колку сме битолчанки? Сега ја гледам темава БРАВО за babyketi што и текна да ја направи. Иначе и јас сум од битола. Поздрав до сите битолчанки и сите оние што не сакаат!