Девојки на мојот инста профи можете да погледнете различни makeup лукови од секојдневни до нешто вака ептен драстично. https://www.instagram.com/makeupbyemaa/
Здраво девојки, пред неколку дена ,на мојот Инстаграм профил, ми поставувавте прашања ,а денес во моето ново видео може да ги погледнете сите одговори на нив.
Долго време веќе сакам да си направам профил на инстаграм поврзан со козметика затоа што поседувам многу и обожавам да испробувам нови ствари. Може некој совет како да почнам?од некои искусни во врска со ова
Ново видео на каналот!!! Вие ми ги биравте производите , а ова е крајниот резултат кој успеав да го постигнам со нив.
Што користев најмногу овој Октомври, и кои беа моите омилени производи , погледнете во моето ново видео ..
Најгледаното видео во ново издание. Новитети+Први впечатоци#2! Погледнете кои производи ги купив и испробав изминатиов период, и кои се моите први впечатоци за нив.
Ви го представувам моето ново видео, овојпат повторно со една тема поврзана со мајчинството. Погледнте го моето искуство за тоа како пронајдов и избрав бренд на чевлички кои се изработени од 100% природна кожа, потолно анатомски и целосно fashion!
Nekoi feminki vekje mi pisaa deka im se dopagja profilot i na toa vi blagodaram,se nadevam ke bidat objavite po gledani i komentirani
Се надевам ќе ви се допадне , нова сум но се надевам дека секоја објава ќе биде со повисок квалитет , заследете доколку сакате
После некој период конечно успеав да се вратам на една од моите најголеми животни желби.. Ново видео на каналот!
Во ова видео ќе може да ги погледнњте одговорите на Вашите креативни прашања, кои ми ги поставивте на инстаграм профилоѕ. Уживајте и не заборавете да притиснете subscribe на каналот❤️
Само од љубов кон шминки и козметика, не ми е целта да заработувам на профилот, и така многу трошам на козметика па ако некој го интересира од срце ќе споделам по некој совет или ќе споделам слика или видео. Ви благодарам за поддршката одапред
Честопати ми пишувате пораки за тоа да снимам видео во кое ќе ви ја покажам мојата колекција со шминка, но одлучив да ви покажам како јас ја организирам како и некои совети и трикови околу оргснизацијата. Сето тоа, погледнете го во новото видео.