@beautyblog.mkd @Beauty1etc @mincyys @k_beautyandcare @bunnybeautyinc @serumsociety @beautycorner_blog @skin.aficionado Ги следам сите девојки и редовно им ги читам сите нови posts. Продолжете така. Ако имате предлог за слични профили пишете ги, сакам да заследам што повеќе.
Погледнете го моето ново видео, кое јас и Vesta Production го изработивме за Вас! Уживајте и не заборавајте да не заследите.. #vestaproduction https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4455297224484161&id=100000117825596
Здраво друштво. Ви оставам линк до моето ново видео. Се надевам дека ќе уживате и ќе се забавувате додека ме гледате. Не заборавете да притиснете subscribe под видеото, и да ми дадете поддршка
Здраво феминки, штотуку објавив една статија за акни кои се појавуваат како резултат на носење на заштитна маска на лицето. Со оглед на тоа што со маските за заштита од ковид ќе се дружиме уште долго (што е правилно со оглед на тоа што потребно е правилно да се заштитиме), во статијата ќе дознаете за каков тип на акни станува збор, како да делуваме и со кои производи. Се надевам дека ќе ви се допадне. https://biodevojka.blogspot.com/2020/10/blog-post_23.html
После мала пауза , повторно ново видео на мојот канал. Нов амбиент, нова камера и полна корпа потрошени производи!
Доста сум активна на инстаграм и сакам да следам скинкер блогови. Моите фаворити се: @beautyblog.mkd @mincyys @bunnybeautyinc А понекогаш добри совети и критики даваат: @TeonaMango @Janeva @angelagjorgieva
Само што го изгледав ептен ми се допадна, вечер ќе седнам и другите да ги гледам Прекрасна си и гласот твој смирува ептен.
Доколку ме следите на инстаграм,веќе ви е добро познато дека секоја Среда и Недела ќе може да гледатр нпви видеа од менњ. Па така , оваа Среда , сакам да ви ги покажам сите оние производи во кои уживав изминатиот месец. Ова се моите фаворити за месец октомври.
Здраво на сите, малку надвор од темата До сега читател на фемина, но ете си решив да сум малку активна и овде... Ова е мојот профил за козметика, доколку Ви се допаѓа ќе ми биде драго за вашата поддршка. Се надевам на убава дружба и забава
Ново видео на каналот. Погледнете кои производи ги користев најчесто последниот период и кој тоа бренд ме воодушеви па одлучив да вклучам неколку производи од него,во мојата секојдневна рутина.