Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Блог поврзан со модата

Дискусија во 'Мода и стил' започната од malechkata, 4 септември 2010.

1. LetsTalkFashion

LetsTalkFashion Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
  2. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.451
    Допаѓања:
    91.799
    Ако сакаш поголема посетеност пишувај по други блогови и оставај го линкот од твојот.

3. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
  4. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Знаеш како стануваш читан и како го зголемуваш бројот на членови?
    Преку на ти го, дај ми го :)
    Оди на некој блог, ќе видиш коментари, аднувај ги тие блогери, па на нив коментирај им, па тие ќе ти го коментираат твоето. Прво осврни се на балканските блогови ги има многу, си се почитуваат меѓусебно, а потоа продолжи на европските блогови. Немој да мислиш дека ако аднеш Енди или БлондеСалад или Пепа ќе ти вратат тие. Не туку помалку познатите функционираат вака. На почетокот и сеа славните блогови така функционирале, сеа блогот им е интернет страна со маркетинг од кој печалат многу пари.
    Блогот не се рекламира само на форум, мислам ок е да ги ставиш твоите постови тука, но така имаш читаност од 20 девојки.
    Затоа блогот е всушност интернет страна твоја, вложи за да имаш читаност и посетеност.
    Мене ми беше интересно на почетокот и сватив дека губам време на глупости, само посетувај блогови коментирај за и тие да ти коментираат и цел ден така ти поминал. Инаку без тоа имаш своја интернет страна која само ти и другарите ти ја читаат.
    Подобро поминуваат блогови со сопствена работа и труд кои претставуваат, зашто тие секогаш си имаат свои читатели.
    И на блог не се копира настани од весници, од фемина, од зазабава. И пази какви фотографии ставаш може да ти го блокираат постот па дури и блогот ако на време не ги избришеш, зашто под некои фотографии пишува дека не смее да ги копираш.

5. LetsTalkFashion

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
  6. LetsTalkFashion

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
  7. LetsTalkFashion

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
  8. LetsTalkFashion

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
    Драги блогерки :)
    Ме интересира дали некоја слушнала и има намера да присуствува на вечерашната забава за мак блогери во Сектор 909???

http://www.facebook.com/events/378221842199594/

9. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.451
    Допаѓања:
    91.799
    Најискрено кога би се собирале блогерки што имаат блог за мода, убавина, здравје што ти јас знам можеби би отишла. Но, овие блогови се со поинаква тематика и мислам дека нема потреба.

10. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Пак ќе ви напоменам на сите кои пишувате на англиски а не го владеете најдобро.... Значи се приметува дека не е како што треба. :tmi: Подобро пишувајте само на македонски, отколку на лош англиски. Нема ништо срамота во тоа да си пишуваш на мајчиниот јазик ако не знаеш друг, и искрено подобро ќе читам на македонски отколку на лош англиски. :)

На Stam, Saya, macysh и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. LetsTalkFashion

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
  12. Steff.Unique

Steff.Unique Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    270
  13. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    ^ Добра замисла, се надевам ќе успееш целосно да ја реализираш и ќе имаш време редовно да ја обновуваш (ипак потребно е многу време, внимание и трпение за ваков зафат). Мој совет, твое е дали ќе го прифатиш или не, е да додадеш некоја поладна боја, премногу е розево вака и името на страната да го направиш малку повпечатливо.

На Steff.Unique му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    Ете Дузи ме претркала. Навистина боде очи ова, најдобронамерно кажано. Подобро пишувајте македонски и привлекувајте домашна публика, отколку да изгледа како Борат да ви ги пишува постовите. Јас како лаик и посетител на вакви блогови, можам да кажам дека и текстот е важен колку што се и сликите. :)

15. Steff.Unique

Steff.Unique Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    270
    Го прифатив твојот совет Artemission и подобро изгледа така. Се надевам дека ќе ти се допадне.
    Мило ми е што ти се допаѓа мојата замисла, ќе се потрудам да ја реализирам. :angel:
    Во слободното време ќе ја обновувам и ќе се потрудам да биде уште поубава! Поздрав! :*

16. LetsTalkFashion

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
    На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  17. LetsTalkFashion

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
  18. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.046
    Допаѓања:
    11.888
    ^ Ми се допадна видеово, ама имам мала замерка. Не прави така со устата, не ја напрчувај, не ми изгледа убаво некако.
    Другото ми е супер.

19. LetsTalkFashion

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
    На thinkerbell и Hipster им се допаѓа ова.
  20. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.239
    Допаѓања:
    56.953
    LetsTalkFashion супер е второто видео, шминката е убава и камерата те сака. :)
    Само не мора да ги оптеретуваш сите теми со истиот линк, доволно е еднаш. :$