Планирав да ве коментирам после Модни критики ама одвај гледам, а тек па да отварам блогови, така да ќе ми опростите. И дајте успорете па, не може човек да ве стаса. Кога ќе отворам homepage на wordpress се губам. Шала. Него, пофалби секако и само да додадам Елена носи ги бордо и немој да си се покајала што ги обои!
Ма одлични сте сите Дури и мене ме натеравте да подразмислам, но сепак нема да се случи во блиска иднина бидејќи сум too shy а и нема кој да ме слика
Направив DIY проект, конечно, се надевам ќе ви се допаѓа: http://darkbloomv.wordpress.com/2013/01 ... im-jacket/ Исто така, извинете што не сум ве коментирала, веднаш се фаќам за работа!
http://fashioncareofwoman.blogspot.com/ ... -into.html Одамна сакав да го направам ова Ако имате некои идеи пишете ми
Јас само дојдов да си кажам дека сите ве читам Па кога сум тука дај да ве прокоментирам. Марама е првата македонска блогерка за која знаев. Стандард убави комбинации, ми се допаѓа што меша бои, а некогаш и принтови, не секој ја има храброста Има преубава насмевка и многу добро и стои црвен кармин. Единствена замерка околу блогот - неговиот дизајн, не ми се допаѓа позадината. Сефора е следна. Сефора засега ми е најблиску до светските блогерки, од Македонкиве. Типката има класа, макар ја носела и маичката со која понекогаш спие Класични парчиња комбинирани со стејтмент накит, секогаш ми изгледа многу 'polished'. Пофалби за дизајнот на блогот, се е многу средено и едноставно. Замерка би ми била, ако воопшто е замерка, да се слика повеќе преку ден, досега сите слики и се навечер и на некои не се гледа аутфитот толку добро. Но претпоставувам дека се слика пред/по излегување и малце е глупо да се исподотераш преку ден само за да се сликнеш за на блог, не? Малечката е исто така за пофалба, има средено блогче, убаво омбре и секогаш добри чевли Од некаде ми е позната, мислав дека ја имав на ХајФајв на времето, можеби грешам Ми се допаѓа што пишува на англиски, поточно ми се допаѓа што пишува на правилен, кежуал англиски. Роуз ми е супер, ми се допаѓа што секогаш е средена до детаљ, и ми се допаѓа што носи пантолони со висок струк. Ми се допаѓаат и фотките, изгледаат многу профи. Ма дури и брат и ми се допаѓа Елена има многу нежен, пастелен блог, добар англиски и кул комбинации, и секогаш нешто што ја издвојува од толпата, било тоа цвет во глава, стејтмент ланче, ил високо под чизма чорапче За крај, Памелче. Прво, секоја чест за стилот што го има изградено на 14 години, јас до средно се облекував како идиотче и немав поим од животот Креативна е и напредува со секој пост, сега гледам си го сменила дизајнот на блогот, баш ми се допаѓа новиот. Замерка - да прави малку појасни слики, и тоа појасни не од аспект на поквалитетни, туку од аспект сликани на еднобојна позадина, full body shots, како и облеката да е сликана засебно и целосно. Епа тоа се некои од блоговите кои ги следам и ми оставиле впечаток, ги следам и другите ама не ги прокоментирав затоа што е 4.30 по полноќ, се на се сите сте прекрасни, сме имале и ние модерни девојки во Македонијава. Keep up the great work :up:
Oxymoron благодарам и ветувам ќе се обидам да се сликам денски. Мене не ми е проблем. Еве ќе најдам и време, ама немам кој да ме слика. http://makedonskimodenblogspot.wordpres ... -presents/ Малку поразличен пост. Веќе во понеделник ако оздравам, треба да се видам со една феминка која планира да блогира, па би паднале фотографии. Еве и тука да си кажам. Штедам. Последен пат купував почеток на октомври.
Благодарам Се обидов неколку пати да ја сменам позадината т.е да ја направам само бела, обична, речиси како кај сите подобри барем за мене блогови. Но, некако немав храброст да ја оставам така. Ама ќе ја сменам Еве нов пост од мене. Сликано со мобилен, лошо светло, но немаше каде, како, со што. http://maramasplace.blogspot.com/2013/01/red-boots.html А, да, Цаци на твојот блог не можам да коментирам, не знам зошто
Maрама и јас сум за да го промениш дизајнот на блогот. Не ти е воопшто прегледен и премногу натрупан некако,а и тоа тие како ви одат во блогерството, пријатели кои ги следите и незнам што, најгоре што ти се бодат очи. Сликата уште повеќе дека е преголема, а и позадината вишок е некако. (don't be mad at me, ова го кажувам најдобронамерно зошто често ти го гледам блогот,ама дизајнот не го бива.) Всушност како викаат less is more.
Фала ви што сте искрени. Таман работа да се лутам или било што. Драго ми е што ми кажувате дека не ви се допаѓа. Ќе го променам. Сепак јас не го правам блогот само ради мене, битни сте ми вие што го читате. Секоја критика е добредојдена
^ Уште еден совет. Не користи црвена боја за текстот. При дизајн на веб страни, најретко се користи црвената боја за текстот, бидејќи делува нападно и ги уморува очите. Избери некоја помирна боја, црната е најсигурна, бидејќи е најпрегледна. Обично останатите бои се користат само за highlighting на линкови при кликање на нив. Исто така, ти препорачувам header-от да ти биде значително помал, бидејќи го зафаќа целиот горен дел на блогот. Направи ја сликата да биде 1500 х 500, тоа би било најдобра пропорција за подобра прегледност на блогот. Така и линковите под сликата ќе бидат повидливи и се на блогот би било еднакво пропорционално. Не ми се лути и мене, сакам да помогнам, особено бидејќи ги учам овие работи.
Нов пост http://shybutsecretlyfab.blogspot.com/2 ... gundy.html Големо благорадам до Оксиморон Пастелниот изглед на блогот е уствари Јас ама во форма на блог (ако тоа има смисла ) Многу сакам нежни girly нијанси, и плус мислам дека најмногу ми одговара со името на блогот
^И мене ми правиш проблеми. Ќе напишам се, стискам send и прво некој извичник ми се појавува, па при вториот обид имам успех.
Марама веднаш се поправила Браво за новиот дизајн, ептен е добар, сликата супер се вклопила со текстот и е добра големина. Исто така и табовите за Home, About Me итн. под сликата сега се повоочливи, и заедно со белата позадина изгледа многу средено и светски. :up:
Ме немаше неколку дена , знам hock: Нов пост, вчера се сликав и дури вечерва најдов време да го напишам. Пофалби до Елена , многу убава комбинација , попосле ќе ве коментирам сите http://stylesessionss.blogspot.com/
Еве ме и мене нешто пишував за шминка, ако имам некој грешка преку ЛП поправетеме ве молам да не се брукам http://rosee96.blogspot.com/2013/01/my- ... utine.html
Јас пак од старт го запоставив блогот, ама со учење, полагање, сега деновиве со Василица во Вевчани... Така да, нареден пост дури за некој ден, не ветувам точно кога. А и коментари ви должам знам, ама прва прилика и одма ќе ве искоментирам, зошто редовно ве следам, па имам и критики, но и пофалби.
Лепото, одличен пост, ми се допаѓа тоа што не се задржуваш конкретно на постирање само комбинации. Само имаш мали грешки во пишувањето. Во делот .... that is something we girls/womens(тука наместо womens, само women) use almost everyday and i hope you girls will writte(ова writte се пишува со едно ,,t''. Значи ќе биде write.) me about your make up and what you use for everyday! Можеби се минорни грешките, ама постот би изгледал баш тип-топ без нив. П,с супер колекција на шминки имаш, доволно за човек да ти подзавиди .