нов пост-овојпат инстаграм-имајте убав ден мили дами http://anitce.blogspot.com/2013/03/instagram-post.html
Морам да напишам мала забелешка во врска со неколку блогови, мислам нема конкретно да наведувам сега ама веројатно ќе се препознаете Ви предлагам сликите да ги намалувате пред да ги закачите на блогот, пред се бидејќи многу поубаво изгледа кога имаат исти димензии, а исто така и поради тоа што приметив дека на неколку блогерки им „излегуваат“ од предвиденото место за постирање и се преклопуваат со останатите делови од блогот. Друга фора што можете да направите, ако веќе сакате да постирате поголеми слики, е да ја зголемите целокупната ширина на блогот
Леле Ципирипи имаме исти мачки не ми се верува мојата е иста како твојата на сликата (или мачор е) Да не бидам оф топик многу ми се допаѓаат твоите комбинации, прекрасни постови имаш и овој инстаграм пост е прекрасен. Сите ми сте убави, ве следам преку Фб страната само така продолжете
Сега ме збуни скроз ххахаха-за која маицка мислисх??? Мацор е на сликата мила во позадина го дрзхам во раце ама во пизхами сум облецена-не се гледам
А јас па уште го отворив линкот да видам за која маичка збори, и јас прочитав маичка место мачка Инаку ти го следам блогот ама ете не сум видела дека имаш профил на фемина, морам да те пофалам, преубава си ми
Знаци-од схто сакам да писувам набрзина така и ке процитам некогасх-но некогас правам гресхки од недостиг на време-се набрзина... благодарам п.с. мацка-маицка блиску е
И јас прочитав маичка, така да не, не си остарена Одам кај тебе на блог, маичка со мачка нема, викам кај ја виде?
http://sunshinesparkle1.blogspot.com/20 ... jeans.html Конечно и јас, не знам што ми стана периодов.. мн го запустив блогот нема да се повтори, ветувам. Нова комбинација, спортска не знам дали на сите ќе им се допадне али прифаќам критики.
Јас само да напишам, доаѓам за МКД, и сакам да си го исполнам ветеното, Анабела девојченце да исконтактираме, да се договориме еден ден, да сликаме повеќе комбинации за твојот блог, исто така ако има девојка која е од Битола а има свој блог, може да ми се обрати зошто ќе бидам 5 дена во БТ. Ве молам пишете ми Л.П. Наредниот пат кога ќе доаѓам пак, сликаме со друга девојка за нејзиниот блог.