Zdravo , sakam da prasam imam vekje eden izvrsitel koj redovno go plakjam preku rabotodavecot mi zima od platata , ama imam uste eden kredit koj ne go plakjam redovno i najverovatno ke me dadat na izvrsitel , dali ovoj vtoriot moze da me blokira PREKU BANKA ili nema pravo na toa dodeka ne go isplatam prviot izvrsitel koj si naplakja preku rabotodavecot .FALA
Octavo Dali izvrsitelot ima pravo da zapira Materijalno, DDV bidejki me bookiraa... Se napraviv covek se javiv kaj izvrsitelot da prasam mi rece 4ri predmeti imam od koi eden zatvoren vtoriot vo tek... E sega mi rece po red odele kako posle toa javuvavnje ne odat po red ... Moze nekoj da mi pomogne so calling da mu dokazam sto smee a sto ne za da me blokira... Se sto e pod primanje na plata i zapiranje 1/3 e ok megjutoa drugi prilivi od DDV i Materijalno ne smee..
аха, ти мислиш надомест кој го исплатува Агенцијата за вработување по основ на осигурување по основа на невработеност? Дали го оствари ова право пред Агенцијата? Имаш ли Решение?
Да да имам ми стигна сега да видиме кога исплатата ќе биди. Не сум земала досега така да не знам ни кој период иди.
Тие средства што ги исплатува Агенцијата не можат да бидат предмет на извршување, треба да го известиш извршителот..