Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Богат идиот или сиромашен гениј?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од anastasija85, 4 декември 2010.

1. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    513
    Ни едниот :D
    Богатиот идиот и да се венчаш со него ќе ги изгуби парите, кога е глуп :x
    А сиромашниот гениј ако досега не се збогатил со неговата генијалност сигурно нема ни потоа :)
    Затоа бирам златна средина :!:

На skygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. zaguben

zaguben Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2013
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    170
    Ако некоја девојка стапи во брак со некој БОГАТ ИДИОТ, таа изгледа ќе да е yште поголема идиотка и од него :D

На gentle.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  3. gentle.girl

gentle.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    251
    зависит, кога како си размислувам.. променлива си сум
    моментално скромноста пред се, Златна средина :D

4. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    Јас ке си одберам златна средина ,не мора да е богат толку многу во новчаник важно е да биде богат во срце

5. HollyCombs

HollyCombs Активен член

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    19
    Нема да изберам ниту богат идиот ниту сиромашен гениј бидејќи ако е богат,а идиот ќе неможеш 2 реда добар муабет да си направите,нема да бидеш ценета како жена,со богатството ќе привлекува уште поголеми идиотки и тебе ќе ти остане луксузен живот без љубов,внимание и задоволување на потребите како жена. А сиромашен гениј нема да изберам бидејќи сите генијалци кога ќе се фокусират на еден проблем или загатка, тие се фокусирани 24/7.. и немаат мир додека не го ро решат истиот,затоа не ми треба паметен маж кој времето би го посветувал на се освен на мене. А обично скоро сите генијалци завршиле во беда и сиромаштија,а и плус тоа ќе ми се прави многу паметен,се тој ќе е во право и јас неможам да дојдам до збор хахаха

6. Heartbeat

Heartbeat Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2013
    Пораки:
    382
    Допаѓања:
    270
    Сиромашен гениј.

7. FeminkaDoKraj

FeminkaDoKraj Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    49
    простак од богаташ,не ми треба,парите не ми се важни,важна ми е интелигенцијата,почитта,љубовта и добрината на човекот,така да,би одбрала сиромашен гениј...иако би живеела во сиромаштија со него,ќе знам дека до мене е мозок-човек кој знае да ме почитува :)

8. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Пред се оној кај кој можам да заприметам заведувачко генијален поглед. И мора ама мора да е со потемен тен.

Гениј кој заедно со мене ќе стане богат :). Всушност заедно ќе ја градиме нашата иднина.
    Пиленца слатки вљубенки...

На почеток од врската невидено ме палеше дечко ми кога го гледав како работи.

Значи нескромно :D одбирам гениј.

Моја амбиција, тој да стане дипломатски претставник на Македонија што знам каде, а ја Нобеловка :rofl:.

9. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Втората опција дефинитивно. Незнам со идиот кој излегол на крај па за јас да излезам. :?:

10. LovelyKim

LovelyKim Нов член

Се зачлени на:
    26 јули 2014
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Богат идиот

11. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.759
    Допаѓања:
    2.064
    Ако е сиромашен гениј може многу лесно да се збогати... а ако е богат идиот одма ќе ги потроши парите и на крајот ќе биди ем идиот ем сиромашен, така да јас го одбирам првиот во секој случај.
    Не ме привлекува материјалното, една од најбитните работи кај спротивниот пол ми е да е паметен и интелегентен..
    Што би правела со некој глупак до крајот на животот, како би ми бил животен сопатник тој мене ако би немал две чисти во главата |( :lol:

На Lella, Someonespecial и Saraa им се допаѓа ова.
  12. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.091
    Допаѓања:
    26.927
    сиромашен гениј

13. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    Богат гениј :lol: :P хахах

На Tikvice и Saraa им се допаѓа ова.
  14. viki-dete

viki-dete Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    686
    Допаѓања:
    765
    Потполно се сложувам со напишаното и јас истото го мислам и би го напишала.

15. wiyezci

wiyezci Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2014
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    5
    Сиромашен гениј.Па брат гениј е,ке смисли нешто ке се збогати хаха 8) :D

16. Stefani999

Stefani999 Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2012
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    601
    Сиромашен гениј.

17. Makeup

Makeup Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2013
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    50
    Искрено ако треба да бирам би избрала сиромашен гениј но сепак сум за некој кој ме сака и ко го сакам независно од тоа дали е богат сиромашен идиот или гениј

18. Goticarka

Goticarka Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2014
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    139
    сиромашен гениј- ко маж ми :D

19. AnaKlarc

AnaKlarc Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2014
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    156
    Сиромашен гениј пошо тој ќе успее и да не успее ќе знае да те цени а овој богатиот....... да не ти зборувам имам пробано да одам така со еден богат си беше а мене памет ми лета ќе биде вака нака ми симнува планети и ѕвезди ама кога не бива не бива глуп је ме нервира два пати пробав со него и никако не оди ете па сега си имам дечко кој не е ни богат а не е ни сиромашен убав ми е ме цени знае да се понаша и паметен је :) :)
    Или ако не богат идиот па да му ги трошам парите со сиромашниов гениј :lol:

20. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Сиромашен гениј, дефинитивно.
    Јас од секогаш велев дека не сакам богат дечко. Со коли, куќи, станови...
    Битно ми беше да имаме љубов и да се почитуваме, па ако треба и поскромно ќе живееме. Се` се стекнува со тек на време и заеднички труд.
    Е сега, наспроти ова, јас пред извесно време најдов богат идиот. Ми симнуваше ѕвезди, "ме сакаше" бескрајно многу, нон стоп ме носеше на вечери, на одмор, се однесуваше со мене како со принцеза.
    За на крај да си го покаже вистинското лице. И се` што дотогаш правеше за мене го избриша со тоа што го направи на крајот.
    А крајот го краси делото, нели?
    Знаев дека од секогаш го интересирале пари. Секој пат ненаситно зборуваше за пари, коли, богатство.
    Сакаше богата женска (стварно не ги разбирам ваквите, ако тој не е способен во иднина сам да заработи, нема да живее со парите од девојката, ама толку им е паметот).
    Кога и да излезевме заедно од околу ќе ме прашаше што работеле моите, колку пари ми давале, па каков телефон сум имала, колку ни вредела куќата..
    Се фалеше. Имал не знам колку илјади евра на сметка, 5 картички, користел исклучиво оригинал парфеми, купувал скапа облека, имал ова, имал она..
    И секогаш ми доаѓаше преку глава од таквите муабети. И искрено не можев да го поднесам.
    И зошто јас да се осетам ниско покрај таков човек?
    Тој и неговото глупаво однесување беа ниски. И не знам дали во иднина ќе може да задржи девојка покрај себе ако продолжи со истото однесување.
    Се надевам дека ќе најде богата девојка, па ќе видиме дали е се` во парите.
    Затоа, попрво би била со некој на кој на прво место му е љубовта, а не парите, и кој утре нема да ме остави за да биде со побогата девојка.

На Kaley му/ѝ се допаѓа ова.