Pa dvajcata.. Ovoj bogatiov onaka da mu soberesh parite, za so drugiov da si gi troshish i ubavo da si ziveesh.. ) E da e taka lesno.. hah [mod-kirilica:27qmlyzv][/mod-kirilica:27qmlyzv]
Сиромашниот гениј.Бидејќи знам дека ќе се снајде во животот.Ќе ме цени знаејќи ги вистинските вредности.Макар и да би заработувала повеќе од него ќе бидам духовно исполнета,а кога љубовта ми е возвратена можам да постигнам се’. а Богатиот идиот кад тад ќе киксне ќе ги изгуби парите,вака или така можда на коцка и не само парите можда и мене ќе ме стави
СИРОМАШЕН ГЕНИЈ. Кога веќе кје бидеш гениј ке знаеш на кој начин ке се фатиш за работа за да заработиш.Што ако си идиот кога не знаеш на кој начин да ги искористиш парите, залудно, на глупости.
Сиромашен гениј. Ќе најде начини како да заработи. Секогаш имаш аир од генијалциве. Со богат идот освен пари добиваш и бонус љубовници, нервози, отсуства од дома, понижување.....
А бе за идиотче сваќам како магаре на мост. Јок, иста сум и јас па на никаде нема да мрдаме, ќе се степаме. А па за гениј нека биде гениј можеби и ќе научам нешто од него .
Богат идиот... ќе го мотам како сакам.Вистина е дека овој сиромашниот ке се збогати но никогаш нема да можам да го мотам како богатиот
Богат идиот јас ќе бидам гениј во врската не ми треба некој толку паметен постојано да ми соле ум......арно ми е и вака..... Гениј...кај ќе немаме за живеачка па и гениј ќе ми се праве ........бљак!!!!!
Ма ако бил стварно гениј, немало сиромашен да биде би го искористил потенцијалот и би направил милиони, добро и нека не се милиони пак би имал скромно богатство. А ако е гениј и сиромашен тогаш е глуп (џабе му iq 200) кога не знае да го искористи. Овој другиов па богат идиот, па и тоа не ми иде освен ако не е наследство ама па тие пари лесно се трошат, а ако заработува сам не е идиот чим успеал да направи ништо... Кога ќе размислам ни тоа, ни тоа ... некоја златна средина најдобро, ем нема да се нервираш кога ќе ти се прави попаметен, ем нема да имаш вишок пари (чисто сумљам за вишок), ниту пак нема да гладуваш... Не за џабе рекле старите ЗЛАТНА СРЕДИНА...
Богат идиот....ќе ги влечам конците јас, а мислам дека и ќе го поднаучам нешто де....доволно сум паметна за двајцата... ...а шо со сиромашниов, ќе биде ем шуто ем боде....кај е сиромав уште од сабајле до вечер, ќе ти соли памет и ќе паметнува, а тебе ќе ти се врти во глава истовремено од глад и од неговите нереализирани сигурно по 100 пати слушнати идеи ..... А некоја рече, ако ти е добар сексот??? нема да ми биде добар сексот, зашто Маслов убаво си кажува...храна па се друго ....кај ќе ми се има секс ако цревата ми свират како лазарополска гајда....не ми се верува нешто баш... абе материјалистка сум си јас...јарче бе
Aко е гениј и да е сиромашен-ќе знае да направи богатство, а ако е богат идиот, може да те доведе до просјачки стап in no time. Така да јас би избрала сиромашен гениј...посебно кога ќе помислам каде бевме со маж ми кога се запознавме, а каде сме сега,а и кога ќе ми текне на еден пријател на маж ми колку имаше а сега се гребе за едно јадење. Тркалото се врти драги мои, не заборавајте! Не може никој вечно да биде на дното или на врвот.
NE bi odbrala ni eden od predlozenite pretpocitam ne tolku umen maz zaso so mn umnite mene ke mi bide tesko a pak ne sakam ni nekakov prostak na koj dve ovci da mu nacrtas ke gi izgubi, a pak i ne sum neso mn mn alcna za pari pa ne mitreba multoc pa od druga strana ne go biva i da nema pari sol voci da si frli.znaci vkrajna smetka bi si izbrala nesto od tipot ima pari ama ne e bil gejds i umen e ama ne e ajnstajn [mod-kirilica:7ejntly2][/mod-kirilica:7ejntly2]
Се сложувам со Сандра...Мене лично ме сакаше еден богат ама ИДИОТ ВО СЕКОЈА СМИСЛА НА ЗБОРОТ и сакав да пробам со него нешто,ама џабе е тие луѓе што имаат пари кога неможеш ни асален разговор да направиш со нив,убаво се рекло СРЕЌАТА И ЉУБОВТА СО ПАРИ НЕ СЕ КУПУВА...А НЕ ТИ ТРЕБА НИ сиромашен гениј,само надежи да гаиш со него...НОРМАЛНО НАЈУБАВО Е ЗЛАТНА СРЕДИНА ПА ПОНАТАМУ ДВАЈЦАТА ДА СЕ ПОТРУДИТЕ ДА НАПРАВИТЕ ПОВЕЌЕ....
Подобро да бидам сиромашен гениј отколку богат идиот зошто? Па идиотот кога тогаш ќе остане без богаството, нели е идиот нема да знае да ги задржи парите. Додека Сиромавиот гениј еден ден ке пронајде начин да го искористи својот интелект, и ке успее во животот. Мислам дека изборот е очигледен.
златна средина би била најдобра но во мојот зивот нема такво несто кај мене се е од крајност во крајност па би рекла богат идиот,јас сум доволно интелигентна да ракувам со неговите пари и да ги умнозам нема да ги изгуби хахахахахах незнам искрено ни едното ни другото не е добро сепак секому му треба некој кој знае два реда муабет да направи со кет ке ми е идиот само да се нервирам нема да бидам срекна .уфф ај нека ми дојде некој богат паметен и убав
Би одбрала сиромашен гениј... штом е гениј ќе знае како да си го подобри животот, а идиотите не ги поднесувам колку и да се богати !!
Пиши адреса по лп ќе ти стигнам во пакет ..... дури ќе направам и ТА ДААААМ кога ќе го отвориш пакетот
Јас не би одбрала ниту сиромашен гениј, ниту богат идиот. Немам потреба ниту од гениј, а од идиот уште помалку. Имав среќа да запознаам таква личност која комплетно ме надополнува, и фала му на бога не е ниту едното ниту другото.