Носам да,секоја чест на тој што го измислил, неможам да сватам како тоа порано ( во средно) шетав сред зима со голо стомаче, мислам така само џемперче и кратка јакничка, ах пуста мода, сега нема шанси без боди во зима, па и пролет, есен понекогаш. Поштувам правило на баба ми само во месеци што немаат Р може да шетаме поразголени
Го носев повеќе кога бев основно. Беше некоја основска шема кај нас боди да имаш и се обидував да ја следам. Ама купив откако тој фазон помина веќе... Сега имам дома неколку, мајка ми секоја зима ми купува дополнителни затоа што мисли се утепувам од носење боди. Ме иритира и мислам дека никогаш нема да свикнам да го носам.
Ооо никако без боди! Колку ми е пријатно само со него, и да Хипица има право..јас секогаш си го носам над хулахопките
лето не го носам поради кратките маички.. грдо ми е кога ке ѕирка.. А пролет, есен и зима нонстоп носам. Толку навикнав да сум цело време средена на половината и покриена што кога го немам ми е чудно..
носам и во лето и во зиме. зиме ги носам тие со узврат, а лето тие со прерамките. ми се чудат како во лето можам да шетам со боди под мајца.
Џенцки , да ве прашам - оваа година сите бодиња што ги купив, долу кај што се закопчуваат се со подебел материјал, нестручно исечен (како со остри агли) и ме боде, ли ме боде! Купив и поскапи, као поубави, ама исто беа. И сите С ми се мали, дури и М ми се мали!!! (иначе носам С). Ова само мене ми се дешава или???
Носаммм ... иии тоааа постојаноооо ... претежно бели или црни но имам и сино и розе ... п.с. за она кое што кажа дека имало само с моите се со бројчиња ...
Мене така кога ми прават им правам финта - го закопчувам само тоа средното копче, па така не ме допира на страните Инаку да, и јас приметив дека многу мали ги прават , незнам што е работата... Исто и мене ми се мали
Не ти е само на тебе,минијатурни се,јас купувам Л или ХЛ зашто мене ме нервира да ме стиска таму А инаку јас најубаво боди до сега што го имам купено ми е од Санда,го земав околу 300 ден,преубав е памукот,многу е меко и пријатно за носење.Доле не е со подебел матријал.
Носам боди во сите месеци кои ја содржат буквата 'Р' .. Најчесто црни, многу ретко бели..во друга боја немам .. Освен тие стандардните со прерамки, носам и такви со кратки и долги ракави..Секако под други блузи, тиролки, фустанчиња и сл.. Значи, само на лето не носам..
Носам боди секојдневно.Неможам без него! Само во летниот период не носам бидејќи ми е жешко Баш пред некој ден си купив танга-боди
Го носам постојано, освен во лето. Имам многу но најчесто црна боја и понекое бело се наоѓа Имам и некои на долги ракави со и без ролка кои најчесто ги носам под ролка или на некое џемперче и тоа со уште едно нормално боди најдолу. Зимурлива сум шта чеш