Јас боди си купувам од пазар, ги перам убаво и потоа ги носам...Воопшто не користам мајци Цело време си носам боди
Обожавам да носам боди, мислам дека само во лето немам боди на себе. Инаку порано во сите можни бои сум ги купувала, сега имам неколку пара црно бели
Многу многу ретко носам боди.Да ми ги превртите цели алишта на куп ќе најдете само неколку што сум ги купила одамна и сум ги заборавила.Само во зима носам ама и тогаш ептен ретко. Што знам..немам ваква навика..
На зима, и на есен носам боди со долги ракави, а на пролет со прерамки од обичните. Единствено годишно време што не носам боди е лето.
Боди носење-до јуни .Ако е ладно се носи и јуни Што да правам зиморлива сум ама ептен Инаку купувам од пазар најчесто,ги имам во сите бои.Имам 2,3 убави,од Лиска,купени ми се оддамна,чипкани се,ама не ги носам секојдневно
Каде без него . Инаку, ги има насекаде во сите продавници посебно оние за долна облека. Јас повеќе ги сакам и оние бодиња како рамбовка на грбот а сепак се закопчуваат кај „пупето“ доле .
Обавезно боди. Пролет, есен, зима... Само лето не, секако. Долни маици не поднесувам, бидејќи цело време ми се вадат и слично. А ова бодиво што си е сигурно, сигурно си е. Секогаш ме грее!
Обавезно носам зимно време порано не носев ама сега да и купувам боди од параз два за 150 денари очо три за 200 денари.
Аууу да обавезно носам боди купувам само црно бело и сиво, чипкано, обично со долги ракави на прерамки
Леле и јас сум таква без боди не можам ,а сега и бебушот си го научив исто и тој без боди не може ако има мајца само се тегла и на крај пак сме на боди
неможам без боди, не функционирам... еднаш мајками ми се смееше летото дека облеков боди научена сум шо да прам
Зимно време најубаво е да носиш боди. Јас порано кога не носев ќе се наведнев и оп кичмата гола, а сега милина. Прави што сакаш нема мајца да те нервира.
Секогаш носам боди без него не можа, да функционирам (освен за време на летото-па на таа жештина и да сакам не можам да носам боди)
И јас навикна на бодито и зимно време не можам без него. И маичка да имам ми се чини ладно ми е, незнам што ли ми е ама не можам без него. Иначе ги имам во повеќе бои, со ракавчиња, долги ракави, како ролка и моите омилени - обични на прерамки
На зелен пазар,на Бит-пазар,Винка-виница,Стружанка..по продавничките за долна облека....Иначе кога бев дебелка дека сите пантолони ми стоеа грдо и кога ќе се наведнев ми се глеаше грбот..си купив боди и си немав проблем..Сега мислам дека не ми е потребно и не го носам....