Отворивме боди сезона значи Кој го измисли, алал да му е! Неможам да замислам зима без боди, половината да ми е гола, нема шанси. Некако црните најмногу ми требаат, носам гардероба во темни бои зимно време, па црно на се ми оди Имам 6, само едно е бело, другите сите црни. Боди си е боди!
Абе боди си е боди, ни половина гола, а ем спастрен секогаш Инаку мене сезоната сеуште не ми е почната, обично кај мене покасно почнува со оглед на тоа дека склет човек шо би рекла мама па некам уште сеа да носам
И јас неможам да се замислам без боди, ама се сеќавам во седмо одд. кога бевме на систематски јас имав облечено боди и таа докторката ми рече дека ние девојчињата не сме смееле да носиме боди не било хигиенски и што ти ја знам таму. Сега колку е точно ова незнам, ама јас и ден денес носам боди и ништо не ми е...
Јас сезоната ја отворив уште во Септември. Инаку најчесто носам во црна боја. Мноогу ретко во други бои.
Сезоната ја отворив минатата недела имам 7 пара боди два пара црно боди едно бело,темно розево два пара сиво и едно кафено.
Нешто без што неможам да ја замислам зимата , море и есента имам само неколку бели сега планирам да си купам и во други бои
Јас си почнав да си носам боди и не можам без него.Ги заменувам долните маици со него бидејќи ова си е закопчано и ни се вади,ни се изместува,е на место и многу удобно е.
Нешо најмногу шо мразам кај бодито е то шо боцка кај шо се запетлува некогаш.. А иначе супер ее многу подобро ја врши функцијата на обичните маици..
Јас го обожавам бодито,алав да му е на тој кој го измислил. Се осеќам спастрена кога носам боди за разлика од кога би носела обична долна маичка,па да ми се тегне цело време,па да ме живцира, Вака сум мирна,знам дека се е на место. Имам 3 боди во бела боја,2 розеви и 3 црни.
До пред 2-3 години носев секогаш кога беше ладно, сега веќе немам навика, некако се осеќам пренаоблечена со бодито
Aaa, да и јас ја отворив сезоната на бодиња Што си е сигурно, сигурно си е, кичмата не е никогаш гола Имам неколку бели и црни и крем, а и секоја зима си докупувам по уште едно-две нови.
од кај да си купам некое убаво и ассално боди, што нема да се развлече уште при првото носење? и нормално, по некоја поприступачна цена
Во Сара Фешн имаш квалитетно боди од микрофибер за некои 250 денари. Јас имам 3 такви и сум презадоволна, ги купив пред 3 години а уште се како нови.