Исто.. И по грешка да го закопчам под хулахопките, пак ке го откопчам.. Едноставно мора да е над хулахопките.. инаку ме гребе и ми прави црвенило на нозете
Во зима нон стоп сум со боди, си купував во секакви бои (црвени, плави, розеви...) порано но сега само црни носам и по некое бело или крем за нешто посветло ако облекувам.
И јас го обожавам, ем не ми се гледа грбот (гол) , ем ми е топло. А за цена - Шутка се знае 80 денари пуна капа
Носам боди ,посебно во овој период неопходно ми е,инаку ми е многу ладно.Најчесто црно,бело и сиво носам
бодито е нешто залепено за мене освен во лето. Во лето стварно не се издржва ама во другите периоди бодито е цело време на мене алал да му е на тој шо го измислил
Си носам боди јас. Имам еден куп црни ми се повеќето, но ги имам и во други бои сиво, тегет, бело, љиљаково....
Боди облеков уште во септември, само што се спушти температурата за неколку степени. Ги носам цело време, никогаш не сум останал без никакво боди на себе. Памучните не ги сакам затоа што ми се многу груби, нерастегливи, и ги купувам тие поскапите незнам од што материјал беа точно. За малку се поскапи али квалитетот е многу подобар.
постојано носам боди. све ми се црни бои го носам наместо долна маица и поубо ми е не ми дува од сите страни.
Без боди не се чуствувам сигурно.Само во лето не го носам.Носам само црно боди, бело воопшто, а имам и неколку црни и црвени со чипка плус со корпа се(и едно розово), ама мислам дека тие се од друг материјал , не се памучни.Ликра ваљда. А за мажите лек, од тие чипканите бодиња, посексилавите, па не да ги мразат-ќе ве молат да ги облечете.
..... ...... го сакам бодито,и тоа на прерамки,со куси ракај или долги,и си ги носам и во лето и во зима.... некако прибрано и комотно се осеќам.......слодобно можам да се наведнам,посегнам,едноставно како од бога дадени...да е жив и здрав оној што ги измисли...ги носам во секоја боја и секогаш.. ..