Si nosam sekogas,osven letoske koga e epten zesko.Sakam polovinata da mi e zastitena i da mi e toplicko.
Ако не облечам боди,ептен ми студи и се чивствувам како да сум гола.Вака со боди ми е супер.Секогаш ми е топличко.
На зима секогаш носам боди и многу ми е удобно.Порано се нервирав со маиците, многу ме нервираа кога ќе ми излезеа од фармерки,вака супер ми е.
Носам од есен до пролет, тоа ми е боди-сезона мада оваа година си го поносев и летото со оглед на тоа дека не беше баш лето...
Jas prethodno kupuvav od pazar 100-150 den no za brzo vreme katastrofa se pravea,i se izlituvaa.Sega pocnav od edno dukance za dolen ves da kupuvam 250den ama si vredat mn se stegnati i mn kvalitetni
Аа бодито мене ми е најверно другарче во тек на цел живот и во секое годишно време си го носам( добро со исклучок на лето,кога е многу жешко),купувам во црна боја само,имам обични памучни и неколку чипкени.... Инаку има една фора дека бодито е најголем непријател на машкиот род,сигурно знаете зошто
Боди обожавам. Конечно го решив проблемот со излегувањето на маиците од фармерките, што крајно ме нервираше..на почетокот малку ми сметаше, но потоа се навикнав, и сега го носам постојано(освен во лето, се разбира)