Јас секогаш носам боди. Без разлика какво е времето и кој период од годината е. Дури и во лето не можам без боди. Имам во секоја боја и обични (со прерамчиња) и со ракави. Супер се, му симнувам капа на тој што ги измислил
МА никогаш не носам боди... не преферирам нешо да ме стега и да се чуствувам неудобно...подобро ми е вака
Ги имам во различни бои и не знам што би правела без нив. Поготово зимно време не можам да си замислам да шетам без боди, па дури и летно време кога одам со гола половина ми е чудно. Си купувам најчесто од зелен пазар, 100-150 денари и ги утепувам од носење.
боди си е боди го носам 9 месеци во годината и кога ке дојде ред да се збогувам со моето неодделно боди многу ми е тешко да се привикнам без него
Ууууф зимно време кога ќе ги натегнам хулахопките до врат и врз нив бодито ќе го закопчам,милина,нема зима!
хммм бодито за зимно време е закон, без него не можам да функционирам, ама за во лето не е баш пријатно за носење, ке се свариш во него
Носам Боди и Корсети. Зимо на школо корсет, милина ниту прслук да те стега ниту ништо си тераш. Обично си ги купувам од лиска 250 денари.