Јас си купив, денеска баш, боди за 150 ден памук со ликра. Имам 6 износени од таа фирма да речам и сум презадоволна. Ама има само црни и бели. Сакав едно циклама да си купам, преубавоо беше ама од некоја си друга фирма и го зедов за исто пари, па ќе видиме како ќе се покажи
Не носам боди. Од проста причина што кога ми се мочка, не мрзи да го откопчувам и закопчувам по неколку пати во денот Имам, ама не носам. А си треба богами, кога е поладно. Да не настинат бубрежиња, јајници, итн.
jas imam nekoi si 15-20 bodi ako ne i poveke,i toa vo site boi,megjutoa ne gi nosam veke zs mi go precvikuvaat gzot i cuden mi go praat zs odozdola i gaki nosam normalno i ne mi se svigja kako stoi [mod-kirilica:t2kkbzd4][/mod-kirilica:t2kkbzd4]
Носам боди, прво затоа што ме топли и си стои мирно, не ми се вади Второ кога ќе седнам или кога ќе се наведнам ако ми се крене блузата, немам гајле, не се мислам дали сум гола во половината или дали ми се тргнала маичката па изгледам растурена. Инаку имам купено боди од 300 ден. и боди од 100 ден. па квалитетот ми е ист. Не ми траеле многу независно од цената. Е сега дали јас сум ги утнала или не незнам
И јас имам многу. Мајка ми како некој манијак ми изнакупи лани во сите можни бои, со ракави , без ракави, вакви онакви. А јас ги мразам. Комлицирани се и не ми се удобни. Ме прават да се чувствувам како салама.
Не не , не е мало бројче. Не ме стега мене, само така кажувам, зошто ич не сакам да го носам. Па да правам откопчај, закопчај ептен не сакам.
Јас неможам без боди. Се навикнав тотално на него,и сега кога сум без него се осеќам како гола горе. Еве моментално не носам боди, и многу чудно се чувствувам. Научена сум на тоа негово стегање.
Јас и бодито во дует. Секогаш носам боди и неможам без него, дома имам повеќе, претежно ми се бели и ако не носам боди се чуствувам како да ми недостига нешто..
Не носам боди. Сум се наканила неколку пати да купам ама кога ќе помислам дека треба откопчај-закопчај да правам се предомислувам. Си носам обични веш маички со тенки прерамки, строго Ерос, други не купувам. Ептен ми се убави, се лепат за тело и не ми се извлекуваат од панталони, квалитетни се и не се скапи, 200 денари.
Порано не носев многу,а сега не можам да бидам без боди,особено кога е поладно надвор.Подобро да ставам боди,отколку цело време да се прашувам дали ми се гледа половината отпозади.Ем попријатно се чувствувам,ем ме топли и можам да облечам потенка блузичка.
Ме нервира и неможам да носам боди. Тоа откопчај закопчај ме убива а и на газето како 2 пара гаќи да носам
Во еко-шопинг има преубави бодиња!!! не купувам од таму, зборам за облеки и такви ствари, али пред повеке од една година си купив 3 кафени и од тогаш сум си раат..си ги носам, си ги перам си ги мењам =) се надевам помогнав позз
неможам да се замислам зимата без боди, некогаш кога е многу ладно си ставам боди а над него и боди ролка додека да се откопчам потоа...
Во зимскиот период бодито ми е составен дел од мојата гардероба имам бодиња на долги ракави, на кратки, ролкички.....Најчесто црнки, ама има и по некое бело, кафеаво
Не знам дали имам пишано на темава ама боди од октомври до онаму некаде април/мај такаречено не слакам од мене. Од ко излегоа бодиве не можам да помислам да носам маица, не ја поднесував никогаш секогаш ми излегуваше и кога и да облечев маица едвај чекав да ја слечам , ме нервираше слично и со тие поткошули мислам се викаа, затоа секоја чест на тој што го измислил бодито има и со долги ракави замена за поткошулите. Имам повеќе црни, едно бело, едно кремаво, едно виолетово.