Носам боди постојано, освен во лето. Имам секакви бои и модели. Некако се навикнав, а порано многу ме нервираа
Леле ме нервира залепено такво ми е на зима ми е ок, ама и во зима дали ќе го облечам имам во неколку бои ама џабе стојат само :/
Јас искрено не носам ни во зима, а не па во лето. Недај Боже да ми се приоди во тоалет, има 5 саати да го откопчувам, и да вртам кругови во тоалет, во случај ептен да ми се оди. (тоа најчесто ми се случува после школо) Под маичка па ич. И затоа секој месец во зима сум болна.
Зимно време ми е неизбежен дел од облеката, понекогаш дури и за спиење носам, си имам посебно Летно време му давам одмор, па од септември, октомври пак го ангажирам
Јас па бодито не го соблекувам ни лете ни зиме (во лето го носам по обични памучни маички секогаш секако го соблекувам кога носам фустанчиња или блузички на прерамки или корсети но само тогаш) Имам во многу бои ако не носам боди како некој дел од моето тело да ми фали... замрзната сум
Јас ја правам будала мајка ми кога ќе ми речи сите носеле боди, а тоа вистина да ти било . Не носам никогаш, немам ни едно. Дури и долна маичка никогаш не носам, ептен ептен ретко во зима. Ме гушат, ме стегаат, не сум мирна. Ми се има случувано на сред предавања на факс да правам егзибиции да ја вадам маицата без да ме осетат оти не можам да издржам. Се чуствувам како во оклоп да сум. Има здраствени придобивки не велам не, добро е за бубрезите, јајниците ама не можам.
Не го почнувам денот без боди. Секогаш носам,освен во лето,и на излегување.И баш од тие 3-4 саата кога сум излезена (без боди) сум настинувала,така ми вели мајка ми.
За мене најубавото нештооо...Без него не сум јас.Имам во сите бои ама за џабе си стојат во плакарот црните и белите ги изнаносевв
До мпред некое време не можев да дишам без боди.Едноставно ако не облечев боди се чувствував како да сум гола Но еве последнава година воопшто не го сакам,дури не можам да го поднесам и не го носам,имам чувство дека ме дави.
дада, и јас од пазарче си купувам боди, пери носи работава за зима, не велам убава - него преубава работа! само да не топли, и така не се гледа :Р