Неколку години наназад, на 01.01. си го гледам Polar Exspress - најубавиот цртан што може да се погледне за Божиќ и Нова година А овој е многу симпатичен филм
А дали сте го гледале тој цртан исто за Божиќ го даваа.. Беше со старец сличен како тој од A Christmas Carol и со еден друг човек шеташе со магија низ домовите и гледаше како другите слават Божиќ.... Леле неможе да ми текне како се викаше... Ако на некој му текне нека ми каже
Едноставно ги обожавам, преку нив ја чувствувам целата божиќна магија... Омилен ми е Снежната Кралица.
Уфф, ги обожавам филмовиве. Досега но. 1 ми е Home Alone сите делови. Исто така впечаток ми оставиле и Santa Claus, The Elf, The Polar Express, Greench etc.
Оваа година гледав филм кој многу ми се допадна но не можам да се сетам ниту на глумците ниту на името. Ако ми текне ќе постирам.
Освен секако стандардните 4 дела на Сам дома за сите што уживаат божикни фимчиња топло ви препорачувам обавезно да ги гледате овие: Christmas Cupid добрa копија на Divas Christmas Carol (различно е само тоа што во оригиналниот станува збор за славна пеачка, а во копијата за успешна менаџерка) Али дефинитивно оригиналот е ремек дело
Го гледав утринава, го имаше на некоја програма ,прекрасна драма... исто добра драма овие се добри комедии...
Гледање на филмови онлајн Незнаев каде да прашам ако може да ми кажете некои новогодишни, божиќни филмови ?
овие ми се последно што ги гледав а сам дома ми е незаменлив мозам и 100 пати да го гледам нема да ми се здосади