Во овој период најмногу црна, па следат кафена, сива, темно сина, пурпурна... инаку сакам и жолта боја ме потсетува на лето...
Црна како најдоминантна,а се останато-шаренило карирани кошули,маици со принтови,цветни дезени во ....
Иако сум личност што сака колоритни работи, ама во мојот плакар преовладува сивата боја Да ме прашате зошто? Ни самата незнам Повеќето блузи ми се сиви, иако имам секако и други бои, ама преовладува сивото.. И во фармерки и во блузи..Некој ќе помисли се едно исто носам хахаахаха..
Кај мене може се и сешто да се најде освен црвено во цел плакар дали имам 2-3 парчиња нешто црвено и тоа ретко го носам
Сакам кога ќе видам девојки облечени во светли, складни бои.Ми се допаѓа тоа.... Но,на мене никако!И тоа, не од сега,туку уште од времето кога бев тинејџерка. Едноставно,вистинската јас сум облечена во црно.Секогаш и секаде,без разлика на годишното време.Единствен исклучок се чевли и ташни.Нив сакам да ги носам во бесни бои. Ама, гардеробата во мојот плакар е црна.И ми треба рефлектор за да распознаам што е што!
Овој период најмногу преовладуваат сивата, црната и кремастата боја. Кога купувам најчесто гледам да биде во овие бои за да можам да го комбинирам со повеќе парчиња. За жал не сме толку добро ситуирани финансиски за да можам да си дозволам разнобојни експериметирања со облеката.
Немај гајле, имаш ефтини парчиња кои ке ти користат како шарени додатоци на црно, креместо или сиво и изгледа многу штосно
сите бои се тука Ама црната никој неможи да ја замени . а потоа идат посветлите бои - кремова,сина,виолетова..
Разновидни бои. Чинам дека имам од секоја боја по некое парче. Единствено имам некои поомилени што периодично ги форсирам. Претходно беше розевата, па црната, сината и на крај сега, кафената. Ако поделиме по сезони, летно време преовладуваат понежните - бејби бои , додека пак зимното е резервирано за појаките тонови. Црна, сива, кафена и сл.
Ги обожавам земјените тонови, така што скоро целиот мој плакар е (пре)полн со такви парчиња облека. Се наоѓа и по некое црно, најчесто палто/сако, но ги избегнувам бидејќи ме прават послаба. Во последно време се заљубив во црвената боја, највеќе во тоа како добро им прилега на слаби плави девојки, па си ветив дека ете догодина ќе си купам црвен капут, а моментално имам по некое црвено - фустанче, маичка. Не сакам да експериментирам многу со боите, бидејќи си имам всадено во главата дека тие кои најчесто ги м`кнам ми прилегаат најубаво и тАчка.
Не сум ограничена, зависно од сезоната имам речиси секаква боја. Моментално бидејќи е зима имам кремаста, сива, бела, црна, кафена... а преку лето весели бои, секако.
Лилјаковата боја најмногу преовладува во мојот плакар. Ја имам во сите нијанси и тоа се најчесто туники некои. Исто и белата е застапена. Инаку имам парчиња во сите бои но тие две се двојат како најчести
Најмногу преовладува црната. Потоа крем, бела, розева и виолетова. парчиња со дречливи јаки бои се само неколку.
Најчесто преовладува црната боја и некои други темни нијанси, но сепак има и плава, бела, розева и други светли нијанси.