Зависи од периодот од годината еве на пример за во зимо ми се претежно потемни срно, разни нијанси на сиво, тегетно , а додека за во лето ми преовладуваат посветли бои
Во средношкоските денови, поточно прва и втора, многу црно После тоа бидна и мојата ренесанса Моментано најомилена боја, која ми е најзастапена е бела, крем и темно плаво-тегет. Носам и црно, ама не претерано, исто и сиво и виолетово и светло кафено, -camel Смешно ќе звучи ама розево најдобро ми стои после црно, дека имам таков тен бел па и на косата Сакам праска боја или шеќер боја исто многу, и онаа розева темна која се прелива накај кафено нешто вака Црвена ми е прекрасна боја, само не ми стои ич како црвенокоса Најслабо носам жолто, порокалово, скоро и да не се застапени со мали исклучоци, зелено преферирам темно, светло не, исто и небесно плаво ретко носам, златно и сребрено јок. Тиркизно слабо имам иаку е убава боја исто и маслинесто, порано многу повеќе ја сакав. Во последно време сум страшно заљубена во крем, шампањ боја или некоја накај прљаво бела
Безразлика на годишното време секогаш носам темни бои, најчесто црно. Дома се пушта една машина со црни алишта за мене . Не сакам светли бои воопшто.. розева, жолта, светло сина, портокалова, зелена не доаѓа у предвид сеа за сеа. Покрај црното имам и темно кафени, темно плави, потемно портокалови и кремасти парчиња. Се наоѓаат и карирани кошули и маици у риги. Ги обожавам. Никогаш не носам само бело, секогаш го комбинирам со нешто црно. И тоа би било-тоа. Црно рулз. Таков ваљда ми е периодот.
Па искрено шарен е. шала на страна, претежно во црна, бела и сива. Во лето секако, некои посветли бои како розева, светло сина, зелена итн.
Со оглед на тоа што немам омилена боја,сите бои ми се застапени во плакарот овој период носам најчесто црно,сиво,кафено иако во зависност од расположението знам да облечам и повесели бои.Но сепак повеќе ги сакам ведрите бои,а и токму тие соодветствуваат на мојот лик и карактер
Преферирам црно,кремасто, кафеаво, темно црвено,сино.. Од кога почнав да гледам госип гирл почнав нешто да носам и жолто , бледо сино.. Никогаш немав облечено жолто, ама сеа некако ми се допаѓа хаха
Во плакарот можеш сите бои да ги најдеш , но омилена ми е црвената, па затоа таа највеќе ја носам и ја комбинирам.
Капут-бел. Јакна-темно сина. Мачки-сиви и по некоја бела или сина. Џемперчиња-сиви. Дуксерки- виолетова, сива и тиркизна. шал капа-тоа имам во најразлични бои бидејќи си имам професионалец во плетење дома. Ете кои бои преовладуваат во мојот плакар.
Црна највеќе имам, не намерно земам повеќе црни работи бидејки се комбинираат полесно.. потоа сива.. од маички, корсети до дуксери и панталони имам чат пат нешто лилаво и розево.. потоа бело, кафеаво, и маслинесто. Имам за чудо и некои црвени работи а мразам црвено..
Кремова,жолта,розева,бела,светло плава.... сакам нежни бои.!!Исто имам многу парчиња облека во црна боја.. Слични вакви бои...најчесто.