Храбри и изразити бои,впечатливи и дречливи ама имам и пастелни ! Зависи за каков `лук` сум расположена.
Мојот плакар е рејнбоу, во него имам секакви бои на алишта. Во зима преовладуваат потемните бои, а во лето подречливите и повпечатливите.
Па у глобала имам 3-4 парчиња облека од секоја боја но најмногу имам црна облека ко што би рекла мајка ми аман веќе ко лилјак си само црни алишта купуваш
Па најмногу имам црна облека. Таа боја доминира, а потоа следат сива и тегет. Речиси и да немам облека со светли бои, освен да речеме во лето кога се наоѓа по нешто шарено.
Зимава значи партал направив со сивата и кафената боја, речиси се што купив зимава беше во тие бои, море не речиси, туку буквално се. Јас бев класичар до пред некоја година, црно ми беше најомилено нешто за облекување, а не бев ниту даркерка, рокерка или девојка со сличен надимак, едноставно си ја сакав бојата, и ми ја имаше речиси во секоја комбинација, макар и шарка да е. Сега сум си шаренолика, не експериментирам премногу, едноставни бои, но не и превише. Највеќе 3 бои комбинирам кога се облекувам, а најмногу е застапена белата. Обожавам бело. Други бои, ајде да речам сина, горе спомнав кафена, сива, црна, нешто розева се наоѓа, а од другиве да не речам терцијални бои во мојот плакар како: виолетова, жолта, црвена, зелена се наоѓаат само на едно парче до две-три највеќе, некако не ги обичам боиве на мене. Кремот ја обожавам, имам 2 сакоа, едно фустанче, крем сандали, тоа ми беше и комбинацијата за матура, меѓутоа немам многу парчиња во оваа боја, што ја сметам за некои посвечени прилики.
Мојот плакар лето зима постојано е во џишка бои се е на циклама и се дречи, обожавам упадливи бои и се ми е шарено !! црно кафеаво сиво тегет и малинасто кај мене нема да нејдете
Јас најмногу имам сива боја.Но, во последно време почнав да купувам некои подречливи бои..Незнам зашто многу ми се симпатични
Мојот плакар е вистинско шаренило. Неможам да издвојам ни една боја која ја имам најмногу. Од секоја боја имам барем по едно парче.
кај мене има од секоја боја по едно едно бело едно црвено едно розево едно вилетово едно кафеаво едно црно..........................има уште