Kај мене има најмногу црвено ја обожавам оваа боја и мислам дека супер ми стои,имам и сина бела,црна,кафеава
Во мојат плакар нема некоја боја што посебно преовладова но можам да ја издвојат виолетовата и белата.Колку ги сакам темните толку ги сакам и светлите но нешто иповекеима акј светлите и можам да ги издвојам.
Во мојот плакар се застапени сите бои, повеќе или помалку. Но, ете ќе ги издвојам розевата и кафеавата.
Строго црно дури кога барам нешто едвај наоѓам све вадам за да можам да го најдам тоа што ми треба има шат-пат некои бели и сиви маички и некои безвезни шарени.
Во мојот плакар ги има сииите бои, добро, можеби не сите ама не ми е определен на 3-4 бои. Сакам да експериментирам со различни бои
Боите на мојата гардероба и обувки зависат од годишното време. Зимската облека во најголем дел ми е црна и во нијанси на сиво. Чевли, чизми - исклучиво црни. Немам проблем со комбинирање-црно со сиво или сиво со црно. На пролет почнувам полека да осветлувам носам тегет најчесто во комбинација со крем. Тука вклучувам чанти и чевли, балеринки во златна боја. Е на лето (моето годишно време) во игра се сите разиграни и весели бои - розево во сите нијанси, плава, тиркизна, портокалова, бела, крем и се разбира цветни дезени. Обувки - сандали, апостолки, балеринки во сите бои освен црна. Всушност црно на лето носам многу ретко или ич. Таму на есен со првите дождови и есенското сивило се враќам на црно-сивите бои.
Па имам сега за летото летни бои розева, сина , бела, оваа модерната портоколова што е , праска боја,шарени маци со повеќе бои на нив.Сега за летото мислам дека тоа ми е .
Зимската облека ми е во кафена,темно сина,сива,црна и црвена моја омилена боја не се откажувам од неа ни во зима,пролет и лето носам црвена,бела,тиркизна сите весели бои..