Црна дефинитивно,понекогаш и нешто бело-сино.Тоа е се.Мразам црвена,розева,жолта,зелена.Црната преовладува во мојот плакар,а кога и да купувам нешто ново,увек е црно.
За зимно време потемни нијанси на бои црната како класика,кафена и маслинеста,за летно време белата циклама тегет и црвена
летната гардероба ми е претежно црна со некои цветни парчиња а кај зимската приметив повеќе ми преовладуваат кремовата и кафената боја.
Без разлика дали е летна облеката или зимска скоро се ми е во розава боја.Имам некои парчиња во црвена,суна и зелена боја.Ги обожавам светлите бои и поубаво ми стојат.
Bо мојот плакар доминира црвената,црната,кремавата и по некое бело,сиво,кафено,розево,зелено,жолто и виолетово парче абе скоро сите бои ги има само немам ништо сино,освен фармерки нели ама тоа не се брои a да и ништо портокалово немам
Во лето ги има сите можни бои,а сега во зима преовлдауваат белите блузи со шари,виолетова,,сива и кафена боја.Има и плава,црна ,нешто,розево, црвено и портокалово. Кога ќе видиш,сите ги има.
Мојот плакар е во боите на виножитото.Најмногу носам светли бои затоа што многу ми одговараат на тенот,а многу ретко носам темни.
.... .........црна...... ....ја сакам едноставно,оди и за убаво и за лошо,можам да ја комбинирам со сите останати,ама и е одраз на таинственост,елеганција,едноставност,така да понекогаш со само мал детал како марама или накит,може да се постигне невозможен ефект...позитивен....
Најмногу парчиња имам во тиркизна боја, но неможам да кажам дека преовладува. На иста скала ми се со црната боја. Но, доста имам и во бела боја. Останатото е мешавина.
Кај мене преовладува црната. Понекогаш барам со саати додека да го најдам нештото во купот од црнина. Мајка ми ме кара, не требало уште сега да се зацрнувам ама ете, најубаво се осеќам и најубаво ми личи. Втора е темно сината, па кафеава, па црвена.
Претежно,сивата боја. Па потоа,црно,па бело,розево,плава,лила,и послем има нешто као кафено,црвено али поретко.
Отсекогаш сум гледала да имам од сите бои по нешто.За недај боже комбинации Ама периодов ,купувам само на сиво и кафеаво,ако ви се верува друга боја немам купено,и кога ќе видиш ко да ми се исти сите Лошо ми е тоа што купив сиви и кафеави чизми,па божем морало сите џемпери и панталони да се во таа боја Ветувам дека грешката ќе ја поправам кога ќе бидам во можност