Во последно време купувам во сите бои, па така кај мене има црвена, циклама, небесно сина, крем, ЦРНА, зелена портокалова тегет од се по нешто зависи најмногу од моменталното располозение и од годишното време.
Најголем дел од облеката ми е портокалова (нежна нијанса) и бела. Имам и повеќе цветни маички и кошулки. Не обожавам шаренила, но за секоја пригода ќе се најде по некое посебно парче кое не може да се облече за друга пригода.
Кај мене ги има сите бои.И тоа повеќето блузи, маици и кошули ми се со повеќе бои или цветови, шарени натписи... значи ич не сакам монотонија.
Има од се` по нешто. За есен и зима преферирам крем и кафеави нијанси, исто и темноцрвена или виолетова. А сега преку лето душа им извадив на парчињата во светли, пастелни бои. Посебно корална, тиркиз и праска ми се хит во последно време, и бела се разбира.
и кај мене се наоѓа од секоја боја но зимно време има најмногу црна и сива и некоја друга потемна боја а летно време сите можни бои но само светли нијанси
Каква боја сакаш таква имам, но повеќе преовладуваат светлите бои. Црната не преовладува баш многу бидејќи не сакам црна боја.