црно, сиво и бело ми е скоро се тие бои ги комбинирам со љиљаково, црвено. инаку имам по неколку маички од сите бои на виножитото, ама не ги носам повеќе, ретко
Зависи од сезоната... летно време преферирам отворени бои како розева,жолта, сина, зелена, а избегнувам црна затоа што нели црното привлекува топлина. А за време на зимата лилјакова, кафеава, црна и бела..
ги има сите бои....зависи како ќе ми текне во одреден перод кога ќе почнам само една боја купувам, летово се на бело ми беше, а сега некако накај сиво затерав успат купувам и други ама некако моментално сиво,бело и црвено ми се хит
кај мене нема лето зима.Имам голем плакар(мост)во него стојат и летни и зимски алишта секако одделени се... Преовладува црната боја,па потоа црвената,виолетовата и тегет.такви бои ми е и долната облега . Други бои се многу малки застапени може да се најдат едно 10 парчиња облека со друга боја....
Секакви освен жолто...е незнам зошто ама многу ја мразам таа боја.Ама сепак ќе издвојам сите нијанси на сиво и сребрено,лилаво,циклама,тегет,црвено.Црно помалку,поелегантните парчиња,а ако веќе носам нешто црно гледам да биде освежено со некоја ептен обоена марама или бижутерија.
site boi , osven portokalova . A inaku izbegavam siva da kupuvam, ne mi stoi. No pretezno ludi boi i svetli.
Најголем дел од гардеробата ми е црна, инаку имам и сиво и кафеаво и на сребрено имам нешто, жолто, циклама, бело ама црното ми е рекорд Еднаш се спремам за излегување и што да облечам и облеков една црна туника, и океј, и се гледам во огледало црна коса, црна туника, црни хеланки , црни чизми и кога се погледнав како да жалам некој и си викам ќе одам да облечам нешто др и се зачудив и самата како поголемиот дел од гардеробата ми е црн, и пак си излегов во црно ама се освежив со некои детали
Па вака во зима потемните,црна,сива тегет индиго плава има и по некоја блуза шеќер розева и бело,а во лето најчесто бела,кафеава има повеќе бои
Crvena mi e omilena boja za obleka ja nosam i vo zima i vo leto.....za zima plus preovladuvaat i crna,kafena i po nekoe parce rozova,a za vo leto sakam jaki boi crvena,zelena,zolta,bela i rozevo po nesto