Порано купував само темни бои: црно, кагено, сиво, тегет. Сега покрај овие бои почнав почесто да купувам облека во светли бои:бела, крем.
Претежно црна кога и да решам дека ќе купам друга боја јас пак се фаќам за црна варијанта.Имам и други бои ама оваа темнава преовладува.
Во главно преовладуваат неутрални бои. Црна, бела, сива, крем, маслинеста, по некое парче пудра розева и тоа е тоа
Зависно од сезонот, во пролетно-летниот период доминираа шаренило од разни бои, во есенско-зимскиот период малце потемни нијанси. Моментално мислам дека се наоѓаат парчиња во бордо, кафеава, тегет, црна, сива, кремаста боја.
Јас повеќе сакам светли бои,ама имам и темна облека и посветла,скоро сите бои ги носам,и тие што не ми се баш омилени.
Црна. Не знам зошто стално во се црно се заљубувам. И да има повеќе бои од парчето, црното ми е најубаво. Освен црната која преовладува, сина дефинитивно и тоа накај тиркизна нијанса. И бордо. Ај лав бордо. Овие преовладуваат, а иначе нормално имам облека во сите бои но најчесто I'm keeping it simple.
Сите бои можат да се најдат во мојот плакар со исклучок на ваквата нијанса на потокалова и зелена кои воопшто не ги сакам.