Во мојот преовладуваат црната и белата боја...најчесто сум во овие две бои но имам и други светли и темни алишта
а бе таби да не ме копира мене некој со постовите и кај мене исто (плус миниус некоја сива и бела боичка) кај во карактер и физички изглед сега и во облека
Скоро сите нијанси од црна до бела и по неколку парчиња виолетова црвена и сина - најмногу преовладува црна
црна,бела,зелена,лила,розева,сива,крем,тегет,црвена... само ги одбегнувам кафеавата и маслинестата тие не ми се баш омилени
Во мојот плакар најмногу преовладува Розевата Боја.Просто ја обожавам !Освен розевата ке се најде и некое парче облека со светла боја(Бела,сина,виолетова)
Во мојот плакар најмногу преовладува сивата боја,ми се допага за правење комбинации и во зима и во лето.Сакам сиви марами и шалчиња. Инаку други омилени бои ми се виолетова и црна.
Моментално во мојот плакар преовладува сивата боја, буквално нападнав со сива боја сезонава, речиси се што купив беше сиво, ги сакам сите бои освен дречливите нијанси на зелено, портокалово итн... Секако се раководам и од трендовите па различна сезона со различни бои располага мојот плакар во кој белата и црната се секогаш присутни
паа....за бојата на алиштата не правам некој проблем не кажувам на пример ќе носам само таа и таа боја.Сакам од сите бои да имам по некое парче и гледам да немам повеке блузи со иста боја така да во мојот плакар владеат сите бои на алишта а најмалце црна
И во лето и во зима само црна и сива.... Нешто во последно време многу почнав да обожавам и тегет и виолетова ....Се што ке замислам да купам е во овие 4 бои. Неможам да се замислам во жолта, црвена и портокалова.... едноставно не ми стојат пошто сум плава ...