Најчесто носам црно лилаково и сиво ( омилените бои) ама знае да се најде и бело, црвено, плаво.. а розева и жолта ич нејкам.
Во мојот плакар има нешто од скоро секоја боја.. но најмногу ми преовладуваат белата, црната, розевата и сивата... мн сакам да комбинирам црно и бело за на вечер.. а розеваата ми е најомилена боја од сите.. што да правам..пинкууу
Во летната гардероба највише розева и бела. Не за џабе ми е името. Во зимната, повеќе на кафено, маслинесто и некои неутрални "зимски " бои.
во мојот плакар (со исклучок на портокаловата боја) преовладува секоја боја. во зима носам потемни нијанси додека во лето исклучително светли нијанси
па ги има речиси сите освен зелена портокалови и незз такви некои никакви бои, намногу црна бела тегет, сива и кремава ( пудра боја ) а нешто помалку има нежно бебешко розево циклама виолетово 1 или 2 работи се жолти она дреч жолто, има нешто кафеаво и мн малку црвено - само аксесоари
Сите бои, но преовладува циклама. Па омилена ми е, што да правам. И моментално носам циклама фустанче
Во летната гардероба ми преовладуваат сите можни бои а додека во зимната потемни и најчесто црно кафеаво и тегет
Преовладуваат розовата и црната боја ,но можат да се најдат и нијанси на сина ,зелена ,како и беж . Имам по едно - две парчиња во жолта и црвена боја ,белата ми е професионален избор ,немам ништо сиво ,кафеаво , портокалово или виолетово ,едноставно не ги сакам тие бои.
Темно сино, црно, бело, циклама и сиво. Се наоѓа нешто лилјаково и кремово. Тие пет ги вртам цело време. Не можам да ги поднесам жолтата и зелената, ептен ретко ги носам. Кафено носев порано, ми се одмили кога до пред некое време се живо и диво стана кафено. А и морам да признаам, кога купувам нешто, гледам да можам да го комбинирам што е можно со повеќе парчиња, па одамна престанав да купувам нешто макар и малку различно од тие бои.