најмногу се радувам да си го отворам плакарот и да гледам виножито кај мене има се - се - се - жолто, циклама, зелено, сина, тиркиз итн итн ...
Скоро сите бои ги имам во плакарот ама најмногу алишта имам во бела, сива, циклама и се разбира црна боја.
Црна најмногу потоа има бела , црвена , розова , жолта , љиљакова, зелена ,сива ,плава скоро сите бои
Во летниот период се посветли бои,а во зима оваа зима беа лилава и црна боја,а за оваа сакам малце посветли мои да провам ама црната сигурно ќе ја има заљубена сум во таа боја
Преовладуваат потемни бои, затоа што тие ми одговараат на тенот. Секако има и облека во посветли бои, но сепак побројна е облеката во темна боја.
Врти сучи последниот пат кога го полнев куферот заклучив дека црна и бела боја преовладуваат со еден добар 90%постотен процент бад вери бад хев то чејнч тхе веј ај лук
Сите нијанси на сива у главном. После темно сина, кафена, па бела, по малце тиркизна, уште помалку зелена и најмалку црвена. Под уште помалку и најмалку подразбирам ете се наоѓа една-две кошули во зелена боја и црвени панталони и џемпер што ги имам, ете тие двојат.. Едно време црна преовладуваше, ама сега послабо.
Има од се по нешто,ама црна преовладува,а и најчесто тоа носам. Многу пати се има случено да се облечам во црвено на пример и да се пресоблечам...Некако многу нападно ми е.
Во мојот преовладува црната... Многу пати не можам да се снајдам бидејќи во тој куп алишта се ми изгледа идентично... Има и други бои но помалку...Најмалку се наоѓа црвената