Нозе назад ми се враќаат , ама не можам ништо да сменам сакала нејкела тоа ми е кога сум си играла со ... Така маж ми ми кажува
Кока колава ми стана лек за се во бременоста Ме боли глава - кока кола, ми паднал притисок - кока кола, бебе е мн мирно неколку саати - кока кола, ме боли желудник - кока кола
Изгледа дежурен ќе биде Инаку 22-ра недела сум, а уште повраќам, па ограничена сум со храна. И мене ми беше кока кола лек за сѐ, ама сега ептен почна да ми прави проблеми. Толку немам пиено никогаш, колку во прво тримесечие
Дечки, денес бев на контрола кај матичната 34 недела сум и ми кажа плодовата вода ми била на горна граница и да не јадам благо ич. Инаку шеќерот ми е во ред и бебето е околу 2.500 г. Дали некој имал вакво искуство и дали знае нешто повеќе за ова? Поздрав до сите многу ми помагате цела бременост
Јас утре у 36та влагам. Благо речее никако само овошје. Благо дека постои заборави. Така демек морало заради плодова вода друго ништо не кажа Што да се прави ќе се трпи некако за бебчето ама затоа после ќе се надокнади ☺
Ja sum.celo vreme u krevet, ama ako se razdvizam malku po doma odma pocnuva da me boli polovinata. valda normalno e.
Ве молам кажење ми лек против кашлица, во 5та недела сум а кашлам цело време, наутро исфрлам ептен густ секрет, блокирана сум од секрет (синуси, грло, нос).
Здраво драги мамички! Сакам да ве прашам за совет. Другарка ми е на почеток на бременост, трета по ред меѓутоа има вишок на килограми (висока е 167 см а тежи 120 кг). Што мислите дали е ризично да го роди детето? Ви благодарам од нејзино име
25 недела и имам страшни болки во половината, не можам да си најдам погодна положба за лежење и седење. Како и да се наместам боли. Пијам парацетамол кога не се издржува ама ретко и мачка со онаа "грчка" маст за настин. Ама некако како минува времето се е попусто.
Здраво девојки имам болки во левиот јајник со све половина ме фаќа иначе сум 7 ма недела се плашам многу веќе 2 пати бев на докторот и супер беше бебушот ама пусти страв кога ме фаќа болка ме фаќа и страф..