Не несе како менструални во еден момент ме фаќа потоа си снемува докторот неми даде магнезиум кога бев на контрола спомнав за истите болки и нормално било кажа реков нешто за болките рече ништо до 12 недела..
Не се потресувај. Нормално е . Јас имав болка во десниот јајник па еве ме. Се додека нема крв одлично е!
Не недај боже да има крв..болкиве ме плашат понекогаш ама брзо исчезнуваат ќе бидам посмирена се надевам дека и кај мене ќе биде така
Леле женички ви се десило скрос долу,како со нож секундарна болка,секунди трае ама да се свиткаш. Утрово на 4-5 пати ми се деси,а 34 недела сум. Од што може така ?
Од што е не знам, ама секоја бременост ми се случуваше истото и немаше никакви последици и не беше некаква индикација за нешто. За мене беше “нормално”.
Имала ли некоја болки константни кај јајниците и болка кај кичмата? Од болка неможев да спијам.37+2сум
Јас во среда почнав со CTG, ок беше, сега сум во вторник пак. Се надевам ќе знам кога треба да отидам за раѓање се нешто ме боли а било false alarm
И мене душо такви болки ме исплашија пред 2 недели, но сметам дека така лежело бебе ниско доле. Се појавуваат од време на време, но траат, не се вистинските. Магнезиум и одмор само.
deneska taka me prepasile znaci preku glava i od doktori i od se da se porodam i da znam deka ke umram ocite nema da mi gi vidat veke mi zvoni sestrata vo 8 saat sabajle i mi vika losi se rezultatite od krvta ti pisavme uput za vo bolnica da vidat i tie doktori bukvalno od pamet se izvadiv leukocitite bile visoki trista misli mi se svreta vo glava od leukemija do sandakot si go zamisliv se prepotiv nemat oset odam vo bolnica pa sto te pratile pa trebala vamau da te prati pa trebala na urolog dali nekoj imal problem so pokaceni leukociti vo bremenost? porano nemalo ni ispituvanja ni nisto pa zdravi deca ragale i zivele do 90 godini sega mnogu aktuelni stana ispituvanjava trista ispituvanja samo stresovi za trudnicata doktorite lecat ama i doktorite razboluvaat i da ne si bolen ke te napravat bolen taka dobro ke te istresiraat so trista ispituvanje i od stresovi ke se razbolis ako imala nekoj problem so pokaceni leukociti vo bremenosta neka mi pisi? pozz
Здраво, прво смири се нека не ти се мотаат лоши мисли одма. Можи грло да те боли или имаш уринарна инфекција и леукоцитите да ти се покачени. Мене ми беа покачени и отидов на општ, таму ме прати гинекологот ама без паника, да прегледам грло, плуќа. И излезе дека имам алергија која не ја осеќам во грло. Смири се и повтори кс и оди кај општ матичен да те прегледа. Која недела си? Нормално е да се покачени. Мене на неколку пати мислиш срцето ќе ми излета од гради, ама ете нормално било за 2ца работело. Само убави мисли и чекајте го денот кога ќе го земете во раце тоа најголемо богатство на цел свет.
17 mi se leukocitite samo se da bide dobro nemozam veke mnogu stresovi doziveav ovie 2 godini ako vi pisam se sto dozivav i kavi stresovi ke se cudite kako sum uste normalna i definituvno nemam sila veke skam samo mir