Zdravo 30ta nedela.sum odednas pocna da me boli desnata strana kaj bubregot silna bolka kako i da zastanam boli Kazete iskustvo so da pravam
Ajde dobra vecer i od mene.. 30+ nedela, so bolki vo gradite i grbot,nekoja so slicni simptomi?! Ne mozam pozicija da najdam,nitu mozam da lezam nitu da sedam.. Vcera i stomakot me bolese ama i vremevo denes i vcera e nikakvo pa pomisliv da ne e od vremevo vaka sto me stega, ama ova veke mnogu tesko. Ne sakam da idam po bolnici, poveke se plasham da ne zakacam nesto otkolku chare da mi najdat..
Мене ноќеска ме искина кичма, плешки, колкови, зглобови, буквално едвај дишев...се напив парацетамол, ме попушти... види какви ти се болките, мене баш ко реуматични, да ме "врти се"
Здраво, не знам дали имал некој слично искуство да помогне. Кога идам на работа тие денови кога ќе се приберам дома страшно ме боли кичма. после лежам до утре дента не ми е ништо и цело време така. претпоставувам дека ми е од работата, ама не работам тешка работа во канцеларија сум и плус многу чудно ми е пошо сум само 13 недела...
Девојки здраво,сакав да ве прашам нешто,осеќам два три дена долу на стомакот значи скрос доле како оптегнатост,таква болка како да ме оптега нешто и ми се јавува навечер и гасови.Сега пред малку имав како грч како оптегнатост осеќам како гасови и ми прокркоре и легнав малце ми се смири.Иначе сум 20+3дена.Некој слично???Позз
Девојки 14 недела сум и еве неколку дена имам болки меѓу карлицата и препонот дали е нормално, осеќам болка и при движење
24+4 сум, последните 3 неддли имам болка кај срамната коска, некогаш послаба некогаш појака.. Само појас за трудници ми даде докторката друго ништо.. Дали има некоја слично искуство
Devojki od sinokja imam nekoja cudna bolka dole niskoto me boli stomakot i od breme na vreme custvuvam kako bodezi so noz no i odozdolo custvuvam taka kako nesto so noz da me bocka cel nok ne sum spiena i eve cel den mi e taka 35+3 dena sum nekoja imala li iskustbo neznam sto da pravam uplasena sum
Јас сум 35+ г.н денес, исти такви болки имав вчера и завчера , а завчера бев на преглед и се си беше нормално. Вчера од страв и пишав на докторката дека ме сече, како да ме штипе доле стомакот ми рече ништо не е и се напив парацетамол и магнезиум. Еве денес малце подобро ми е.
Isto i jas 36 nedela , bebe se spusta na dolu i si nateznuva velat deka e normalno bolka Ne se plasi cim do tamu isturkavme mozime i poveke
Ehe nie 8 meseci gi isturkavme pa ne za malku sega hahhaha aj samo so lesno neka ni e na site....koga ti e termin mila
Мене грлото почна да ме зеза, почнав да кашлам и при кашлање знае да ме заболи кај јајниците како да ме сече нешто. Вербаскон пијам, што друго би ми препорачале за грло?
17 недела сум. Од вчера имам тапи болки од време на време во долниот дел од стомакот, а имам и пецкање на отворот од вагината, како да е надразнета. На брисеви имав кандида но примав терапија. Ме фаќа паника бидејќи имам веќе два абортуси. Дали ако отидам на државно бидејќи е недела, дали примаат без упат на гинекологија?
Здраво мајки. Јас сум 9та недела и веќе цела недела имам болки во горниот дел на стомакот, кај желудникот и панкреасот. Бев на интернист, гастро, гинеколог сите ми кажуват дека овие болки биле нормални, а јас не можам од кревет да станам и нон стоп сум свиена. Дали некој друг има слично или исто искуство? Ќе полудам