Абе си се чуствувам јас дека не сум ко што треба, ама искрено препишав на стомачен вирус. Сега матичнава ми ги помати сметките и ме испаничи
Кај нас и околу нас овие од аптека за ковид се покажаа точни, така што веројатно е стомачен вирус, пробиотик, електролити, супи, чаеви, и следи тт секако, ако има потреба ќе реагираш. Јас имав дијареа денови по трансфер и вака поминав. Тт се качува и од стрес сега, дека се мериш, следиш.
https://www.zegin.com.mk/mk/erbozeta-nausolvit-kapki-50-ml Мене минатиот пат овие многу ми помагаа. Пиев по 25 капки 3 пати на ден пред секој оброк, инаку уста неможев да отворам
Zdravo devojki. Jas sum nova. Na 14 ti ovoj mesec imav visoka beta 2000.toa bese vtornik. Vo petok veke imav bolki i imav kafen iscedok 2 dena mi se povlece iscedokot megutoa denes imam nekoi pojaki bolki dolu niskoto. Ve molam za sovet i dali e normalno. Poz
Здраво девојки, јас сум 27 недела бремена и ужасно ме гори желудник по цели денови оваа недела, немам сменето во исхрана нешто стандард јадам, не се прејадувам воопшто... чаре малку да ублажам?
Zdravo devojki 7 nedela sum bremena. Sabajle imav kako diareja. I posle toa stomakov mi se podu i cel mi e so gasovi vnatre sto mnogu me nervira. Sega probav da idam vo wc no samo gasovi ne mozev da se ispraznam. Ke puknam vekje kako da si pomognam?
Здраво, 16та недела сум и осеќам остра болка од левата страна под половината, ми се кочи дури и ногата и не можам ниту да седам, ниту да лежам ниту пак да одам нормално Дали некој имал ваков проблем?
Дали имате болки во ребрата? Мене наеднаш ме фаќаат, и морам на грб на тврда подлога особено на плочки