Мене ми беа одобрени од гинеколог бидеќи и пред бременоста ги пиев. Ми беа одобрени и нолпаза па поминав со нив
Женски кажувајте лек за грло ме гребе денес од сабајле и кивам чат пат, се онежнав ептен дека скоро месец дена сум дома на лежење. Ми купи мм пантенол ама гледам еднаш само се зема, и тогаш за тогаш ми помина сега пак ме грабна
Zdravo devojki. Dali ima nekoja ista situacija kako mojata jas sum 13 nedela i nekoj den. I primetiv deka desnata strana mi e pogolema od levata a i imam bolki vo desnata ne mnogu jaki ama nekoako kako postojano da gi imam. Me faka strav a duri na 2 ri sum na pregled. Pozz.
Здраво девојки. 12 та недела сум, денеска имам јаки болки во желудникот... Дали некоја имала сличен проблем и со што го решавате проблемот на природен начин? Утре ќе се консултирам и со гинекологот но тоа секако ќе биде после 15 часот па да знам што би можело да ми помогне.. фала
Женски имала некоја проблем со кичма уште пред да остане бремена? Се од немукает де денес де утре, иако си вежбав јога па некако издржував ама сега сум 7ма недела +3дена и имам неиздржливи болки доле во кичма дури и стомачно од страна. ЗнМ дека се од грбот зашто си имав проблем и претходно само сега се мн изразени... Прашањето ми беше дали смеам да одам на киропрактичар имате искуство??
Јас имав болки пред бременост, цела лева страна од половина надоле до стапало, не можев на стојам подолго од 5 минути на нозе. Снимав немаше ништо, кај не се консултирав, чаре не најдов. Ама во бременост немав никаква болка. Е после породување, хорор беше. Па се среди малце, но се јавуваа повремено болки. Скоро бев на киропрактичар и мислам дека има подобрување, ама не знам дали смее во бременост.
Zdravo, Se naogam vo 30ta nedela od bremenosta i mnogu patam od bolki dolu, megu nozete, kaj matkata, kolkovi i slicno, od vcera pocnav pak i magnezium da pijam od 400 mg iako pijam femibion koj isto sodrzi. Dali nekoj spodeluva isto iskustvo, dali ima nekoja pomos za ova? Nokite se preteski, a preku den isto taka so ogled deka sum na rabota. Fala mnogu.
Здраво, бремена сум во 17та недела. Во последно време речиси секој ден од носот ми тече крв. И потоа вадам шлајмови со крв. Дали на некој му се има случено тоа и дали знаете поради што е така?
Здраво женски, 8ма недела сум втора бременост. Сабајлево ми се појави како кафеавкаст исцедок само при бришење(прилог слика) Дали треба да се загрижам? Благодарам Спојлер
Јави му се на твојот доктор. Сите болки, крварења и исцедоци се пријавуваат кај твојот матичен. Никој тука неможе со сигурност да ти каже, секој организам е различен. Овие работи не се за занемарување
Друго чаре за оваа мака? Млекото ќе ме спотера, а содата нели е јака многу, за да се внесува во бременоста.