5ти ден имам остра болка под десната града во ребрата, не знам дали некој мускул имам истегнато но не поминува. Дали нешто смеам за болка да земам или да намачкам локално?
Имам огромни болки во кичма. Си имам дијагноза така да не препишувам на бременост. Што смеам да мачкам/пијам сега или да си ќутам и трпам
Денес ме фати, најверојатно од времето, плус постоечки проблем. Си имам јас терапија ама сега не смеам да пијам нели. Се мислев дали можам од тие геловите за мачкање нешто да користам.
Epa stom e od denes ti predloziv magnezium mozes i po 3 tableti zavisno od bolkata, za gelovi ne sum mackala, zatoa rekov konsultiraj ortoped ili ginekologot sto te vodi, mene cel rbet me bolese i kicma se do stapalo mi se kocese edna noga, samo taka mi pomina
Парацетамол смееш, се пие и за болки. Мене кога ме болеше позади, од друга природа беа моите болки ми помогна и заспав одма.
Me fati zeludnik da me boli.A sum 18 nedela.Sto smeam da piam za zeludnik.Ako imate vakov problem ve molam spodelete. Vi blagodaram
Фамосан 20мг земи слободно, јас сум со гастритис хроничен и неколку пати ми се активира во бременоста. Постара генерација на лек е ама е дозволен за разлика од нолпаза, омепразол и др лекови за желудник
Не мачкав ништо страв ми беше, ми помина само од себе после 2 недели Вежби правев само за растегнување
Majki kako se spravuvate jas sum 3ti mesec trudna mnogu kaslam i me bolat gradite neznam sto da pravam nemozam ni da disam
Здраво на сите Во 13та недела бев болна две недели со температура, примав антибиотик. Денес сум 17+5 и повторно качив 38.5, пијам парацетамол, но страв ми е да не завршам пак на инфузии и антибиотик. Сакам да прашам колку пати во текот на бременоста сте пиеле антибиотик?