Zdravo ....svlezwna 26 nedela sum..sakav da prasam zavrsiv....so sumamed....I uste bockam kleksani zaeadi pokaceni leukociti I d dimeri....infekcija nekoja koja nempzat da ja detektirqat .....prelezan grip...cisti brisevi....kako I da e we namaluvaat leukocitite.....prasanjeto mi e dali e dozvoleno koristenje na vaginaletki polygynax...mi gi prepisaaa dve nedeli...gi stavam veke cwla nedela....osekam strekanje kaj matkata osoeno vecerva...dali e toa normalno....ako nekoj ima slicno iskustco da spoodeli....Fala vi
Poliginax se davaat vo bremenost koga doktorot ke proceni deka treba sekako,jas momentalno gi stavam 20 nedela sum,brisevite mi bea cisti vo 15 nedela no sega imam zgolemen vaginalen zolt iscedok. A strekanja,bodenje i slicno celo vreme imam vo matka,ponekogas gi nema a ponekogas se cesti posebno da navecer koga si legnam.
Isto I jas radi toa plus....kako zasiren bel secret i.....nekako od koga pocnav pocna I strekanjeto...da navecer kako sto imas napisano......Fala ti....znaci se davaat ne sum edinstvena......sreken praznik