Не сум единствена значи. Тоа е, ќе си трпиме. Јас дури и не сакам да јадам навечер заради ова, ама џабе е од ручек памти и од храна што никогаш не ми предизвикувала вакви реакции ми се случува.
Женски, бремена сум 22+4 , од денес со некоја вироза, настинка... затнат нос, треска , чешање во грло.. Има ли некој со иста мака? Што пиете освен витамини и парацетамол?
Премногу си уплашена и читаш, не си стварај симптоми непотребно. Немаш причина за грижа, сега матката се шири, ќе почнат и лигаментите да те болат. Зголеми на магнезиум и опушти се.
Беше на ехо? Ако бременоста е во матка е нормално. Јајниците не работат во бременост, не те боли јајникот, те болат лигаментите, се шири матката.
Да бев во матка е, ама имам повремено силен грч и болка доаѓа и ме пушта , така на тоа место кај јајникот, затоа велам а дали е он незнам ...
Sto koristite za modrinkite od clexane?Mene mi se pojavuvaat dosta golemi, neznam i dali e normalno? Koga stavam pogore na stomakot nema no podole da. Samo neznam dali pogore smeam da stavam, ako moze nekoj da opise na koi mesta tocno moze da se stavava? fala vi.
Јас се боцкам скоро 8 месеци само во рака или бут, не секогаш искачаат модрици ама пак ги имам. Баш пред некое време прашував во аптека што да користам ми рекоа не се препорачува ништо, туку сами од себе да си поминат Кога ќе се боцкаш гледај прво да го извадиш воздухот од инекцијата и секогаш боцкај под остар агол, немој под прав.
и мене ми се огромни на стомакот. и ме виде и Др. ништо не рече, нормално е. Исто така на упатството убаво пишува како се аплицира, под 90 степени и никако да не се истиснува воздухот. Да не измислуваме ние нови правила